Grundig LED TV Ekranda anlık sis

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Kendiniz denemek isterseniz lekenin oldugu bölgeye koli bantini hafifce yapistirip cok hafif sekilde kendinize dogru cekin,eger yabanci bir madde ise asagiya düsecektir.Ben panele giren sinegi bu sekilde asagiya kadar yavas yavas 6 kez ayni islemi tekrarlayarak indirmistim.Islemi yaparken cok dikkatli olmaniz gerek...

C Çevrimdışı

CeMDLK

Yeni Üye
20 Eyl 2020
14
44
Bugün Arçelik servisi geldi . Siyah nokta için tozdur veya plastik parça kasasından oraya düşmüş olabilir dedi. Ölü pixel olduğunu düşünmediklerini belirtti. Ekran anlık sislenme veya şifrelenmiş gibi gözükmesi ve siyah noktanın temizlenmesi için TV yi servise götürdüler. Sonucu buradan yazicam.

C Çevrimdışı

CeMDLK

Yeni Üye
20 Eyl 2020
14
44
Servisten arandım. Siyah nokta ölü pixel imiş. Değişim istedim. Tüm dünyada en az 3 ölü pixel olursa değişim oluyor dediler.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
C Çevrimdışı

CeMDLK

Yeni Üye
20 Eyl 2020
14
44
TV de herhangi bir arıza yokmuş. Benim gözlerim bozuk heralde. Siyah nokta ölü pixel mis . Ama Türk Standartlarına göre uygun bir ölü piksel mis. Bu ne demek ne saçmalamak anlamadim

C Çevrimdışı

CeMDLK

Yeni Üye
20 Eyl 2020
14
44
Bütün markalar aynısını yapıyor Arçeliğe özgü değildir.
Üreticiler her zamanki gibi kâr dan gidecek diye aklı çıkıyor. Adem helvacı YouTube kanalında onlaine thh internet üzerinden başvuru yapabilmeniz için video eklemişti kontril ediniz
Teşekkürler yardımlarınız için arkadaşlar. Herkes hakkını arasa bu markalar tüketici ye bu şekilde davranamazlar. Ben hakkımı sonuna kadar arayacağım. Buradan da her ilerlemeyi sizlere ve internetten okuyanlara paylaşacağım.

C Çevrimdışı

CeMDLK

Yeni Üye
20 Eyl 2020
14
44
Dünden beri 10 defa 444 0 888 den arandım. TV yi uzaktan seyredersem arıza gözükmeyekmis. Ben TV yi kahve veya restorantta kullanmıyorum ki küçücük mutfakta kullanıyorum . Ayrıca bu TV yi ben monitör olarakta kullanma hakkım yok mu? HDMI çıkışı koymuşlar 2 adet. O zaman ne olucak dedim. Böyle kullanacaksınız diyorlar.

Bugün THH ne başvurumu yaptım. Fatura servis fişi ve ölü pixel görüntülerini PDF formatında yükledim. Bakalım sonuç ne olucak? @ademhelvaci YouTube üzerinden destek verdi. Herkese Teşekkürler. Paylaşımlarım devam edecek.

Geri
Üst Alt