D
Dardanos, Bende de 43 GEU 7965 modeli var. Bir önceki televizyonun 4 kez arızalanmasından değişim ile verdiler. İlk başlarda çok kötü görüntüye sahiptim. Biraz ayarlama yaparak düzeldi. You tube videolarında biraz solgun gösteriyor. Uhd görüntüler iyi. Normal tv kanallarındaki görüntüsünden memnunum. Futbol sevmediğim için maç yayınları hakkında görüş bildiremem. Menüler benzer ise benim görüntü ayarlarımı veririm denersiniz.
Önceki televizyonumun da ilk aldığımda görüntüsü berbattı. Kurcalayarak düzelttim. Hatta görüntü kötü diye servis çağırmıştım. Biraz ayarlama yapıp gitti. Sonra ağır aksak 3 yıl 4 arıza ve 1 ay serviste kalarak kullandım.
Grundig marka ama arçelik üretimi olduğundan çok bişey beklememek lazım. Arçelik televizyon işini beceremiyor. Garanti 3 yıl diye aldım. Şu da var diğer markalar samsung vb yeni televizyonlarda da eski kalite yok. Garanti biter bitmez bozulması an meselesi. Bozulmazsa şanslısınız. O sebepten 1 yıl fazla garanti süresi (
Adem Helvacı 'nın da dediği üzere) mantıklı geldiği için almıştım.
Bir de benim tv garantiden çıkmadığı halde garanti dışı işlem yapıldı 3 te bir fiyatına değişim yapıldı. Forumdaki bir arkadaşın uyarısı ile itiraz edip garanti içi işlemi kabul ettirip parayı iade ettirdim.