Çok teşekkür ediyorum değerli kardeşim. Allah razı olsunhakkında hayırlısı olsun abi.. şunun şurası seni 8-9 aydır tanıyorum ama inan hem forumdaki hem de canlı video paylaşımlarındaki samimiyetini, doğallığını biz hissediyoruz.. doğru adamsın, yolun açık olsun
Teşekkür ederimHayırlı olsun hocam.
Allah razı olsun değerli kardeşimHayırlı olsun hocam Allah utandırmasın yolunuz açık olsun
Eyvallah kardeşim, AWOX desteği devam değil mi?Hayırlı olsun. Başarılar dilerim.
Çok teşekkür ediyorum, Yeni sekmede açtım mutlaka bakacağımÖncelikle hayırlı olsun üstad umarım hakkınızda en hayırlısı olur. Bencillik demezseniz bende sizden tam samsung konusunda yardım bekliyordum çarşambadan beri sizden cevap bekliyorum musait bir anınızda https://tavsiyeforumu.com/konu/samsung-uhd-qled-tavsiye-yardim.3346/ ilgililenirsiniz sevinirim
Çok teşekkür ediyorum, İmza yakıyorsayın Ado hayırlı olsun
Mert kardeşim çok teşekkür ederim, Rota değişse de sohbet içeriklerimiz ve kalitemiz hep aynı olurHayırlısı olsun hocam hakkınızda , gerçekten çok sevindik.
Mehmetim Çok teşekkür ederim güzel kardeşimAbi hayırlı olsun, Allah muhafak eylesin. tebrikler olsun ;)
Allah razı olsunHayırlı olsun Ado hocam, herşey gönlünüzce olur umarım.
Mesaj yerine ulaşmışAldım sinyali Tatil rotamızı değiştiriyoruz otomatik olarak