Hahahahaaaa,bilemem,ama yedek alıp format atmaya 5 basar(dermişim) ,çünkü format hem belleği(HDD) hem bilgileri siler,bence 10 katı uğraşmaya tamamen değer,en iyisi linux kullanmakÇözüm için sunulan adımlar format atma süresinin 10 katı sürer![]()

Hahahahaaaa,bilemem,ama yedek alıp format atmaya 5 basar(dermişim) ,çünkü format hem belleği(HDD) hem bilgileri siler,bence 10 katı uğraşmaya tamamen değer,en iyisi linux kullanmakÇözüm için sunulan adımlar format atma süresinin 10 katı sürer![]()

Hahahahaaaa,bilemem,ama yedek alıp format atmaya 5 basar(dermişim) ,çünkü format hem belleği(HDD) hem bilgileri siler,bence 10 katı uğraşmaya tamamen değer,en iyisi linux kullanmak![]()

Ben window$ kullanmıyorum,virüsle başım belaya girmiyor fakat şöyle bir şey buldum ,belki emre59'za faydası dokunur:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
EK:
alphashoppers olduğu için yorum yazdım.

Yazılan her şeyi denedim sonuç yok hatta chrome u sildim tekrar yükledim olmadı. Başına daha önce benzer bir şey gelmiş bir arkadaşımla konuştum format attırmak zorunda kalmış bu durum beni biraz düşündürdü ama bir kaç gün daha denemeye devam edeceğim sonuç alırsam yazacağım.
Benim gözümde antivirüs programları
![]()
Tavsiye ettiğiniz videoyu da izledim fakat çözüm olmuyor çünkü program ekle kaldır da bilmediğim bir dosya yok heralde işin sonu formata gidiyor hadi bakalımVerdiğim linkteki denilenleri yaptınmı acaba?Bugün de söylenenlerin büyük bir kısmını denedim ama sonuç hala hüsranTavsiye ettiğiniz videoyu da izledim fakat çözüm olmuyor çünkü program ekle kaldır da bilmediğim bir dosya yok heralde işin sonu formata gidiyor hadi bakalım
Adwcleaner ile tarat bulduklarini sil pcyi yi yeniden baslat chrome kaldir yeniden kur tamandirBugün de söylenenlerin büyük bir kısmını denedim ama sonuç hala hüsranTavsiye ettiğiniz videoyu da izledim fakat çözüm olmuyor çünkü program ekle kaldır da bilmediğim bir dosya yok heralde işin sonu formata gidiyor hadi bakalım

Adwcleaner ile tarat bulduklarini sil pcyi yi yeniden baslat chrome kaldir yeniden kur tamandir![]()

iobit de olmamış o çözerdi bu işleri niye böyle oldu bilemedim.Aynen, bir temizleyici ile çözülebilmesi lazımdı?
Kaspersky deneme sürümü kurdunuz mu acaba? @emre59
iobit de olmamış o çözerdi bu işleri niye böyle oldu bilemedim.