Next cihazda gerek kalmadı maalesef,bizim yeğene "adaptörünü değiştir "demişler,o da gitmiş kafasına göre adaptör almış,yakmış nexti,ilk çıkanlardandı, mini olandan.
Gm ise 4600 pvr olandan,bazen sinyal güzel görünüyor,bazen epey düşük oluyor ve görüntü sanki anten bozuk gibi davranıyor,fişi çıkartıp takınca anında düzeliyor,beslemede sorun yok,voltajlar stabil ,usb ile yazılım almıyor,rs232 ile atmak lazım ama yazılım atma programı yok elimde
3.3v diyorsun yani,C25 3.3 te,ama sanki sorun beslemede değil gibi,en azından görüntü bozulduğunda voltajlarda aşırı oynama olur ,iki ölçü aletini de bağlayıp denedim,zaten 3.3 ,5 ve 19 volt veriyor,yazılım atılsa düzelir ,çünkü usb yazılım atılmıyorec25 bunu değiştir cihaz çalışcak
Şifreli yazma öyle, birde serverden çözmeyeyim yazdıklarını ,geant ne,bu 4600 pvr işlemciyle ne yapılabilir,iptv olayı olurmu,gerçi bakayım arkadaştakinde ne varmış önce,benim alıcıya uyarmı,kart sağlammı,bir göreyimdeğişir elime cok güzel yazılımlar geldi elimde şuan 23 cihaz var flash değiştircem geant atcam birine
Demiştim,kart sağlam çıktı değiştirdim bendekiyle,şimdi çalışıyor receiver..gerçi bakayım arkadaştakinde ne varmış önce,benim alıcıya uyarmı,kart sağlammı,bir göreyim