Adem Helvacı
Süper Üye
Büyük bir sel felaketi geçiren hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Dört canımızı yitirdik. Sayı yükselmez inşallah.
Dört canımızı yitirdik. Sayı yükselmez inşallah.
Geçmişten ders almıyoruz. Ülkemizin coğrafi koşullarındaki mevsim kaymaları ,iklim kayması görmezden geliniyor.Öncelikle Giresun'lu vatandaşlarımıza geçmiş olsun der,hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet,yakınlarına baş sağlığı dilerim.Üzücü bir durum ama tedbirsizlik sonucu bu acı olaylar hep yaşanıyor.Tv lerden izledim daha öncekiler gibi dere kenarları hep yapılaşmaya açılmış.Bir de iklim bozukluğu nedeniyle yağmur şiddetli ve miktar olarak çok yağıyor ve dağlardan,tepelerden gelen suyun gidecek yeri daralınca sel olarak akıyor.Tekrar geçmiş olsun.
karadenizi boydan boya gezmiş biri olarak yazdıklarınıza hak veriyorum.Bölgenin engebeli gereği de insanlar alışmışlar korkmadan dere kenarlarına , uçurum kenarına evler yapıyorlar.Ama bunda asıl suç buna izin ,imar veren yerel yönetimlerde . Tekrardan herkese geçmiş olsun diyor ,yaralılara acil şifa ,yaşamını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum.?Öncelikle Giresun'lu vatandaşlarımıza geçmiş olsun der,hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet,yakınlarına baş sağlığı dilerim.Üzücü bir durum ama tedbirsizlik sonucu bu acı olaylar hep yaşanıyor.Tv lerden izledim daha öncekiler gibi dere kenarları hep yapılaşmaya açılmış.Bir de iklim bozukluğu nedeniyle yağmur şiddetli ve miktar olarak çok yağıyor ve dağlardan,tepelerden gelen suyun gidecek yeri daralınca sel olarak akıyor.Tekrar geçmiş olsun.
Dere yatağına, deniz dolgusuna yapılan her şeyin, bir gün dere veya deniz tarafından yok edileceği gerçektir... Halkın ve devlet idaresinin bunu kafasına sokması şart...
![]()