Giresunumuza Geçmiş Olsun

akrep2018 Çevrimdışı

akrep2018 

Süper Üye
16 Eyl 2018
1,276
63
Öncelikle Giresun'lu vatandaşlarımıza geçmiş olsun der,hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet,yakınlarına baş sağlığı dilerim.Üzücü bir durum ama tedbirsizlik sonucu bu acı olaylar hep yaşanıyor.Tv lerden izledim daha öncekiler gibi dere kenarları hep yapılaşmaya açılmış.Bir de iklim bozukluğu nedeniyle yağmur şiddetli ve miktar olarak çok yağıyor ve dağlardan,tepelerden gelen suyun gidecek yeri daralınca sel olarak akıyor.Tekrar geçmiş olsun.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Öncelikle Giresun'lu vatandaşlarımıza geçmiş olsun der,hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet,yakınlarına baş sağlığı dilerim.Üzücü bir durum ama tedbirsizlik sonucu bu acı olaylar hep yaşanıyor.Tv lerden izledim daha öncekiler gibi dere kenarları hep yapılaşmaya açılmış.Bir de iklim bozukluğu nedeniyle yağmur şiddetli ve miktar olarak çok yağıyor ve dağlardan,tepelerden gelen suyun gidecek yeri daralınca sel olarak akıyor.Tekrar geçmiş olsun.
Geçmişten ders almıyoruz. Ülkemizin coğrafi koşullarındaki mevsim kaymaları ,iklim kayması görmezden geliniyor.

Prof. DR Mikdat Kadıoğlu ve daha niceleri sürekli aynı şeyi söylüyor ve bu ilk değil, son olmayacak, şehir altyapısı bu doğrultuda düzenlenmediği sürece önü alınmaz ve kayıplar devam eder diyor.

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
karadenizi boydan boya gezmiş biri olarak yazdıklarınıza hak veriyorum.Bölgenin engebeli gereği de insanlar alışmışlar korkmadan dere kenarlarına , uçurum kenarına evler yapıyorlar.Ama bunda asıl suç buna izin ,imar veren yerel yönetimlerde . Tekrardan herkese geçmiş olsun diyor ,yaralılara acil şifa ,yaşamını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum.?

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Dere yatağına, deniz dolgusuna yapılan her şeyin, bir gün dere veya deniz tarafından yok edileceği gerçektir... Halkın ve devlet idaresinin bunu kafasına sokması şart...

IMG_20200824_133209.jpg

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Dere yatağına, deniz dolgusuna yapılan her şeyin, bir gün dere veya deniz tarafından yok edileceği gerçektir... Halkın ve devlet idaresinin bunu kafasına sokması şart...

IMG_20200824_133209.jpg

Hocam yapmayın lütfen.

Sorarım size, o dere yatağının orada ne işi var?

Akla mantığa ters bir durum.

Görüyorsun ki insanoğlu oraya ev yapmış, binalar dikmiş, Bir ülke yönetimi olarak o bölgede dere yatağına nasıl izin verilir? O binaların olduğu yere dere yatağı için kim izin verdi? Kim imara açtı? Kim Ruhsat verdi?

Her şeyi geçtim, doğa kanununa aykırı bu durum..

Doğa kanunu? :alala

Haaaa pardon, mevcut iktidar doğaya hükmedemiyordu bakın onu unutmuşum. Doğa kimin iktidar kimin muhalif olduğuna bakmıyordu onu da unuttum.
Doğa öyle ağa paşa kral padişah vs tanımıyor yıkıp geçiyordu bunu da unutmuşum.

Yukarıda yazdıklarımın tamamı benim densizliğim, affola..

Geri
Üst Alt