Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,450
Ne yapalım 70kb işini görecek miBugün orda deneme hesabı açtım sistem testi için eski k.adımı kullandım
Arka plan vs güzel oldu kaliteyide fazla bozmadı
Ne yapalım 70kb işini görecek miBugün orda deneme hesabı açtım sistem testi için eski k.adımı kullandım
Arka plan vs güzel oldu kaliteyide fazla bozmadı
Başkan yuvarlak hesap düz 100kb Olsun ne şiş yansın ne kebap yansınNe yapalım 70kb işini görecek mi
70kb buluşalım.Başkan yuvarlak hesap düz 100kb Olsun ne şiş yansın ne kebap yansın
Sistem elinin altında sıkıntı olursa yine ayar çekersin
100-70=30/2=15 70+15=85kb tam sınır 85kb uygun olur ?70kb buluşalım.
75kb bu işi çözer hayırlı olsun %50 zam yapmış olduk100-70=30/2=15 70+15=85kb tam sınır 85kb uygun olur ?
Anlaştık gitti Başkan Avatara %50 Zam yapıldı hayırlı uğurlu olsun75kb bu işi çözer hayırlı olsun %50 zam yapmış olduk
Yanlız anket 10 / 4Anlaştık gitti Başkan Avatara %50 Zam yapıldı hayırlı uğurlu olsun
Başkan katılım az sonuçlar değişebilir daha anketin süresi varYanlız anket 10 / 4
Vallahi sesli güldüm. Neden miş oBaşkan katılım az sonuçlar değişebilir daha anketin süresi var
Ama senin önde götüreceğini en başında söyledim ben
Çaktırma, ben de konuyu yazılardan öğrenmeye çalışıyorumBu avatar ların önemi ne. Olsa ne olmasa ne. Neyi kaçırdım ben.
Adem Helvacı Hocam şimdi senin Avatar profil fotoğrafının sıkıştırıldı kalitesi düşürüldüMuhalif tavrım devreye girdi ve faşo agalara karşı sol yumruğumu kaldırdım her tahlilde
2 de yetmez 3 olsun
Bu arada ne işimize yarayacak kullanıcılar olarak bilmiyorum ama