Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 21,924
Ne yapalım 70kb işini görecek miBugün orda deneme hesabı açtım sistem testi için eski k.adımı kullandım
Arka plan vs güzel oldu kaliteyide fazla bozmadı
![]()

Ne yapalım 70kb işini görecek miBugün orda deneme hesabı açtım sistem testi için eski k.adımı kullandım
Arka plan vs güzel oldu kaliteyide fazla bozmadı
![]()
Başkan yuvarlak hesap düz 100kb Olsun ne şiş yansın ne kebap yansınNe yapalım 70kb işini görecek mi![]()
70kb buluşalım.Başkan yuvarlak hesap düz 100kb Olsun ne şiş yansın ne kebap yansın
Sistem elinin altında sıkıntı olursa yine ayar çekersin![]()
100-70=30/2=15 70+15=85kb tam sınır 85kb uygun olur ?70kb buluşalım.![]()
75kb bu işi çözer hayırlı olsun %50 zam yapmış olduk100-70=30/2=15 70+15=85kb tam sınır 85kb uygun olur ?
Anlaştık gitti Başkan Avatara %50 Zam yapıldı hayırlı uğurlu olsun75kb bu işi çözer hayırlı olsun %50 zam yapmış olduk![]()
Yanlız anket 10 / 4Anlaştık gitti Başkan Avatara %50 Zam yapıldı hayırlı uğurlu olsun![]()
Başkan katılım az sonuçlar değişebilir daha anketin süresi varYanlız anket 10 / 4![]()
Vallahi sesli güldüm. Neden miş oBaşkan katılım az sonuçlar değişebilir daha anketin süresi var
Ama senin önde götüreceğini en başında söyledim ben![]()
Çaktırma, ben de konuyu yazılardan öğrenmeye çalışıyorumBu avatar ların önemi ne. Olsa ne olmasa ne. Neyi kaçırdım ben.
Muhalif tavrım devreye girdi ve faşo agalara karşı sol yumruğumu kaldırdım her tahlilde
2 de yetmez 3 olsun
Bu arada ne işimize yarayacak kullanıcılar olarak bilmiyorum ama![]()