Bende bunu diyorum başkan senin kullandığın forum yazılımı ile diğer sitelerin kullandığı yazılım aynıResim ekle butonunu kullanarak 15-20mb bir resim yükleyin foruma
sonra yüklenen resim boyutlarına en,boy dosya boyutuna bakın.
sıkıştırılmış,boyutlandırılmış şekilde depolanmış olacaktır.
Ah bir yükleyebilsek ben sıkıştırmam boyutlaman git 50kb uygun boyutta bul gel diyorResim ekle butonunu kullanarak 15-20mb bir resim yükleyin foruma
sonra yüklenen resim boyutlarına en,boy dosya boyutuna bakın.
sıkıştırılmış,boyutlandırılmış şekilde depolanmış olacaktır.
Aynı yazılımı kullanan siteleri ve bizim forumuBende bunu diyorum başkan senin kullandığın forum yazılımı ile diğer sitelerin kullandığı yazılım aynı
onlarda 50 KB diye bir limit yok 20 mb de olsa otomatik sıkıştırma yapılıyor dosya boyutunu sistem otomatik düşürüp ayarlıyor Hata! Bazı sorunlarla karşılaştık.İzin verilen dosya boyutu maksimum: 50 KB. Lütfen yüklemek istediğiniz dosya boyutunu kontrol ediniz. diye hata mesajı yok çıkmıyor her avatar güncellemesinde kullanıcının 50kb düşürme ayarlama sorunu olmuyor gif yasak dahi olsa kulanıcının yüklediği gif otomatik resime dönüşüyor resim olarak yükleniyor hay aksiler olmuyor kullanıcı uğraşmıyor sen ayarı otomatik plilota almamışın
kalite düşürme vs hep kulanıcı yapıyor ben 20 mb de yüklesem sistem kırpsın biçimlendirsin uygun boyutta yüklensin diğer forumda gif yasaklanmış ama mevcut gif kullananların avatarı gif olarak kalmış genel olarak yasaklanmamış arka planda serbest belli bir düzende sistem ayarlıyor hepsini kullanıcıyı yormuyor
Örneğin;Aynı yazılımı kullanan siteleri ve bizim forumu
linkteki alandan test et.
Ne demek istediğimi ozaman anlayacaksın.
vsro.org
tavsiyeforumu.com
Şimdi test sonuçları konu sayısı mesajlar üyeler gibi forumun ne kadar aktif kullanıldığı forumdaki etkileşim trafik sunucu gibi farklı sonuçlardan etkilenir değişir yapılan test sağlıklı olmaz tavsiye forumu önde çıkar bu normalAynı yazılımı kullanan siteleri ve bizim forumu
linkteki alandan test et.
Ne demek istediğimi ozaman anlayacaksın.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yüksek görsel efekli tema kullanmışlar gif vs herşey serbest olduğu halde test sonucu %49Konu mesaj sayısını hiçbir önemi yok o araç sade verdiğin linki tarar sitenin tamamına bakmaz.
Forum kod yapısı,düzen kaymaları,site hızı, engelleme yapan kodları vss tarar.
Foruma yüklenen avatarlarlar 5 farklı boyutta depolama yapılmakta cihazın ekran çözünürlüğüne göreYüksek görsel efekli tema kullanmışlar gif vs herşey serbest olduğu halde test sonucu %49
Başkan gif yasak olsun ama resim yükleme 10 Mb yüklesek bile otomatik sistem sıkıştırıp biçimlendirsin
gif yüklemeye çalıştığımızda oda resim olarak yüklensin technopat'ta uyarı vermiyor limit yok kendisi boyutunu düşürüyor sıkıştıryor uygun boyutta yükleniyor 50 KB'lik resim hatası vermiyor onun gibi ayar yap bize 50 kb avatar arattırma forum yazılımı eklentisi ayarlarsın sen yaparsın ellerinden öper kullanıcı uğramasın bunlarla
Bu arada yeni Avatarın hayırlı olsun Başkan
Bugün orda deneme hesabı açtım sistem testi için eski k.adımı kullandımForuma yüklenen avatarlarlar 5 farklı boyutta depolama yapılmakta cihazın ekran çözünürlüğüne göre
en uygun avatar o cihaza sunulur.
bu işlem sana sıkıstırma olarak gelebir ama öyle değil sistem o ekrana sığdırmaya çalışıyor.
Ayrıca technopat yönetcileri yakında bu işe el atacaktır. Resmi Xenforo sitesinde site hızı,puanlarını arttırmak için deneme yaptıklarını hata aldıklarını okudum.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.