teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 23,138
- 65
Dostum meraklısına elbetteki güzeldir saygı duyuyorum ama ben oldum,olası bu müzikleri hiç dinlemiyorum
ama şu dinlendirici müzikleri seviyorum
Leo Rojas - Der einsame Hirte (Videoclip)
Elbette

Dostum meraklısına elbetteki güzeldir saygı duyuyorum ama ben oldum,olası bu müzikleri hiç dinlemiyorum
Ben bir ara CD serisini çalışırken dinliyordum. Araba uzun yoculuklarında bu gurubun kaset - Cd şimdiler de USB kayıtlarla devam ederdim. Her parçanın bir hikayesi var ve dinleyene tekrar hatırlatıp yaşatıyor. Yedi Karanfil yalnızların yol arkadaşıdır...ElbetteUzun yolcukta bayılıyoruz biz karı-koca olarak ,ama genelde sevilen müzik türü değill maalesef ,o da gayet normal
![]()
Yedi karanfil'i ne yaptın birden gitti cevap yazarken , rtük gibisin pat diye kaldırdın müziğiBen bir ara CD serisini çalışırken dinliyordum. Araba uzun yoculuklarında bu gurubun kaset - Cd şimdiler de USB kayıtlarla devam ederdim. Her parçanın bir hikayesi var ve dinleyene tekrar hatırlatıp yaşatıyor. Yedi Karanfil yalnızların yol arkadaşıdır...
Bende beğenmiştim. Ne oldu ya.Yedi karanfil'i ne yaptın birden gitti cevap yazarken , rtük gibisin pat diye kaldırdın müziği![]()
Müziğin her şekli güzel ve direkt ruha tesir ediyor. Bir değişiklik olsun. Bu güzel ilahi gelsin üç ayları uğurladığımız günleden bu güzel akşamda...
![]()
Ah ulan fener hasta ettin bizi be
Doktor