Açtım ben dinliyorum. Fena gelmedi. Senide mi bir tanesi kesmiyor. Aman işteyken, yoldayken içme. ;)hiç sorma üstadım değişik bir yorgunluğum var 2 tane apronax içip uyuyasım var ama birazdan işe gitmem gerekiyor
Anlamsız şekilde ağrı eşiğim çok yüksek.Açtım ben dinliyorum. Fena gelmedi. Senide mi bir tanesi kesmiyor. Aman işteyken, yoldayken içme. ;)
Parol mü? Kutusuyla birlikte içersem belki. Ama böyle durumlarda naproksen sodyum, ibuprofen işime yarıyor.Anlamsız şekilde ağrı eşiğim çok yüksek.
Hal böyle olunca bir yerim ağrırsa parol,majezik ağrıyı dindirmiyor bile.
Mavi renkli Apronax anca yetiyor.
kısa aralıklarla 2 apronax işimi çözüyor.Parol mü? Kutusuyla birlikte içersem belki. Ama böyle durumlarda naproksen sodyum, ibuprofen işime yarıyor.
Peki. Anladım. Ben öyleyim. Şaka bir yana ağrı eşiği yüksek olduğu için zaten bizdeki ağrı kesici ihtiyacı başkasını hastaneye yatırtır. O yüzden sık içmemiz zaten mümkün değil.kısa aralıklarla 2 apronax işimi çözüyor.
yıl içerisinde aldığım ağrı kesici 5-10 taneyi geçmez.
müptela felan değilim.
Uykusuzluk varsa yeterince uymuyorsan baş ağrısı yapar.Anlamsız şekilde ağrı eşiğim çok yüksek.
Hal böyle olunca bir yerim ağrırsa parol,majezik ağrıyı dindirmiyor bile.
Mavi renkli Apronax anca yetiyor.
Evet o kısmı söylemedim. Uyuma imkanın yoksa kesinlikle ağrı kesici almayacaksın. Tamamen ters etki gösteriyor. Daha da çekilmez oluyor.Uykusuzluk varsa yeterince uymuyorsan baş ağrısı yapar.
İçimden geldi. bir tane daha paylaşayım;
Dostum meraklısına elbetteki güzeldir saygı duyuyorum ama ben oldum,olası bu müzikleri hiç dinlemiyorumAndre Rieu ve daha bir çoğu var,özel usb bellekte ,uzun yola çıktığımızda dinliyoruz kesinlikle ,bolero olmazsa olmazımızdır