Gece TV'nin fişini çekmek

Salondaki tv ve uydu sürekli fişte. Yazın sıcaktan uydunun adaptörü patladı. Yeni aldığım uydunun adaptörü ısınmıyor, sökme gereği duymadım, şimdilik sorun yok. Odamda kullandığım Grundig tvnin swich anahtarı var ama direkt fişten çekiyorum. Bir sorun olmadı. Elektrik sorunu olan bir yerdeyseniz fişi çekmek veya düğmeden kapatmak en iyisi.

Bizde anahtarlı 3lü priz var ,izlence işimiz bitince anahtardan kapatıyoruz ,hem salondaki tvde ,hem de mutfaktaki tvde :ok
Bizde de aynı abi :bye
İnternet ve tv aynı yere bağlı biz yatarken anahtardan kapatıyorum... Tek sıkıntı sabah TV'yi açarken hdmi bölümüne tekrar getirmek oluyor.

Ac fişi çekmek bana güre daha mantikli hem yüksek voltaj karşisında hem power kartındaki kondastörler kurumaz

Bizde de aynı abi :bye
İnternet ve tv aynı yere bağlı biz yatarken anahtardan kapatıyorum... Tek sıkıntı sabah TV'yi açarken hdmi bölümüne tekrar getirmek oluyor.
Tv niz ne marka bilemiyorum fakat kaynak (Harici bağlantılar) Menüsü varsa illaki vardır diğerlerini kapatın sadece kullandığınız HDMI açık kalsın. Her gün HDMI seçme derdinden kurtulursunuz.

Tv niz ne marka bilemiyorum fakat kaynak (Harici bağlantılar) Menüsü varsa illaki vardır diğerlerini kapatın sadece kullandığınız HDMI açık kalsın. Her gün HDMI seçme derdinden kurtulursunuz.
TV, akıllı değil hocam, bilgilendirme için teşekkürler... 2008 model Philips. ?

Geri
Üst Alt