İlk yarı 0-0 bittie
Görüşlerimi paylaşayım. Galatasaray'ın gol atabilmesi için baskı yapması gerekiyor. Oyun kurucumuz yok, uzun toplarla zor gol atarız. Rakibin arkasına saklanıp gol atmak zordur ama Kerem bunu başaracak diye düşünüyorum. Onu ileride tutmak ve bolca topla buluşturmak gerekiyor.
Babel vasat altı futbol oynuyor, 90 dakika oyuncusu değildir. Oyuna sonradan dahil olup gol atabilecek potansiyeli vardır. Ama böyle maçlarda ilk 11de başlaması bana göre yanlış.
Taylan'a gelirsek bu çocukta bir sorun var. Büyük maçlarda eli ayağına dolanıyor çok hata yapıyor onun yüzünden gol yiyeceğiz gibi görünüyor. Geçen maçta yaptığı hata yüzünden gol etmiştik. Yine de yeriz.
Defansta şuana kadar büyük hatalar göremedim, aslında hatasız değiller hataları var ama oyun içi olağan şeyler bunlar. Öncelikle defans çıkamıyor, ve sürekli topu Muslera'ya atıyorlar. Bu geri paslar sorun çıkarır. Muslera'yı hem yorar hem zora sakarsın vurun gitsin. Geri dönmeyin
Topla en fazla buluşan oyuncumuz Muslera oldu bu hiç doğru değil. Kerem şuana kadar ortaya bir şey koyamadı, çok az topla buluştu ama yapabileceği şeyler vardı. 7 kişinin arasına girmişsin eyvallah ama arkadaşın gelmişken topu ayağında tutmak yerine pas vermelisin. Onun dışında pek bir sorun yoktu.
İlk yarı için bunlar normal şeyler, sonuçta deplasmandayız, maçı okudum diye düşünüyorum. Bana göre 2-1 yeneceğiz. Gollerin dakikası 67'de gelecek 70'de onlar atacak, 82 biz atacağız. Ben öyle düşünüyorum.