Evet aynen öyle olması lazım fakat bu klima onu yapmıyor o sebepten iade etme kararı aldım.Tam güçte çalışmıyor klima. Normalde en soğuğa alınca 1000 küsur wattlara çıkması gerekmiyor mu?
Evet aynen öyle olması lazım fakat bu klima onu yapmıyor o sebepten iade etme kararı aldım.Tam güçte çalışmıyor klima. Normalde en soğuğa alınca 1000 küsur wattlara çıkması gerekmiyor mu?
Hocam Müşteri memnuniyetsizliğinden dolayı klimaları iade aldılar.Yoğunluğum olmasa bende gelirdim.
Firmaya helal olsunHocam Müşteri memnuniyetsizliğinden dolayı klimaları iade aldılar.
All easy pro 12 k düşünüyorum fakat adanada bulamadım hocam daha.Firmaya helal olsun
Yerine ne almayı düşünüyorsunuz.
osmaniyede yetkili servis neden oradan almıyorsunuz.All easy pro 12 k düşünüyorum fakat adanada bulamadım hocam daha.
Osmaniyede de yok o sebepten adanayada sordum.osmaniyede yetkili servis neden oradan almıyorsunuz.
fiyatta anlaşırsan siparişle merkezden çekebilir.Osmaniyede de yok o sebepten adanayada sordum.
Sipariş verdik ama ne zaman gelir bilmiyorum dedi satıcı.fiyatta anlaşırsan siparişle merkezden çekebilir.
Ne kadar fiyat çekti.?Sipariş verdik ama ne zaman gelir bilmiyorum dedi satıcı.
35.5Ne kadar fiyat çekti.?