Fuji Electrik 18Lfca Montaj Resimleri

Klimayı İade edeyim mi?

• Evet

Oy: 2 66.7%
  • Hayır

Oy: 1 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    3
R Çevrimdışı

ruzgar

Yeni Üye
30 Tem 2017
221
Cvp: Fuji Electrik 18Lfca Montaj Resimleri

Bu fuji electric 18 lfca euroventte 5.9 pdesign almış ısıtmada tbiv -7 de test edilerek.Diger klimalar yanına yaklaşamıyor..Nasıl oluyor acaba bu?

9 Çevrimdışı

9köy

Süper Üye
18 May 2016
547

ruzgar' Alıntı:
Bu fuji electric 18 lfca euroventte 5.9 pdesign almış ısıtmada tbiv -7 de test edilerek.Diger klimalar yanına yaklaşamıyor..Nasıl oluyor acaba bu?

mitsubishi electricte -7 yetmez demiş - 10 da denemiş klimalaırını ve bivalent değerleri tam almış. -10 da yaptığı ısıtmayla +10da yaptığı ısıtmada aynı. bu durumu bir kez daikin shirayı incelerken tespit etmişti @japonyapıştırıcısı isimli arkadaş daikin shira eksi değerelere düştükçe verimlikik düşerken me düşmüyordu. şimdi anlat desen tama anlatamam o durumu iddiamda yok zira ben hiç anlamam bu tür teknik değerlerden. ama sizin gibi bol bol sorarım.

yine bir arkadaşımız isim vermiyorum wolks araçların abd de aldığı ceza ile ilgii güzel bir benzetme yapmıştı bir kullanıcı elinde test cihazlarıyla verilen değerlerin tutmadığını video olarak yayınlayınca olay patlamış aynı @sota ve serhat isimli arakadaşların haierin döküldüğü videoları yayınladığı gibi pratikte ne olduğunu göstermiş ve mişlerdi.

şimdi bizm sotada samsung jungfrau var cop değeri yüksek eslki seri sezonsal değil. över duru birtanede meşhur finans uzmanımız vardı @harbibiri kaçak durumda şuan :=)

ne oldu aşırı soğuklarda gazladı bu klimalar benim emektar me ile aynı tüketimi yaptı hatta dahada fazlasını.

o açıdan bir atı yüksek bir atı düşük yok cop yüksek falan hiç takılacak durumlar değil gözlemlerimce.

toshiba en üst seri eski kodu ile pkvp ler bile gazlamazsa ısıtmaz soğutmaz.

fujitsularında +15 lerde 20 lerde bile bol defrost yaptığını gördük yapıştırdık buraya

ya işin aslı ben fazla bir şey diyemedim sana kafadan senin miden bulanmıştı diğer arkadaşlarda eski model diye haklı olarak söyleyince sende zaten takmıştın haliyle ama o klimayı hiç vermeyecektin geri . yanlış anlama beni eski yazılarıma bakınca zaten kötü niyetli yazmadığımı anlarsın. senin zaten soğutmayla işin pek yoktu o klimad iini mükemmlen görürdü ama kısmet işte.

R Çevrimdışı

ruzgar

Yeni Üye
30 Tem 2017
221

Aslında ben kimseden etkilenmedim fuji electrik marka klimayı alırken olduğu gibi iade ederken de etkilenmedim.Tabii sizlerin görüşlerine önem verip bir beyin fırtınası da yaptım.

Açıkçası ben fujitsunun o degerlerde defrost yapacağına inanmıyorum.Dh da ME icin sf42 30 m2 salonu dış sıcaklık 0 derecede iken ısıtmıyor yazanı da okudum.Hj35 va 9.7 derece 14 m2 odada sabaha kadar defrost yapıyor diyeni de..Bence bunlar münferit bir takım montaj vb.hatalardan kaynaklanan olaylar..

9 Çevrimdışı

9köy

Süper Üye
18 May 2016
547

ruzgar' Alıntı:
Aslında ben kimseden etkilenmedim fuji electrik marka klimayı alırken olduğu gibi iade ederken de etkilenmedim.Tabii sizlerin görüşlerine önem verip bir beyin fırtınası da yaptım.

Açıkçası ben fujitsunun o degerlerde defrost yapacağına inanmıyorum.Dh da ME icin sf42 30 m2 salonu dış sıcaklık 0 derecede iken ısıtmıyor yazanı da okudum.Hj35 va 9.7 derece 14 m2 odada sabaha kadar defrost yapıyor diyeni de..Bence bunlar münferit bir takım montaj vb.hatalardan kaynaklanan olaylar..

yapar yapar daha önce resimleri attığım bilgi haricindede bilgi çok.

ya o sf42 yi hatırlıyorum aç kapa kullanan birisiydi bu tip adamalra klima bile satmam ben klimacı olsam.

bir tansesi bana soruyor diyor nerde görülmüş klimanın devamlı kullnılması diye keçi gibi inat ediyor. ya kardeşim sordun söyledik sorma ozaman bana git arçelik al vestel al ne gerek var aç kapa oyun oynayacaksan klimaya bile gerek yok ufo yeter artar.

hj35 i söylemeye gerek yok zaten giriş seviyesi çok iddiacı oolmam o konuda ama bir çokta memnun olan arkadaş olduğu gibi bir çok klimanın orta segmentini bile süpürür atar..

birde bu gibi durumlarda beklenti yüksek olunca illaki hatalı montaj durumu felan aranayada gerek yok. bu tip insalara ME Llegendera veya Daikin ururu versende bir kusur bulur bir çoğu. e tabi montajda önemli urfada yaşayan bir arkadaş vardı vakumsuz takmışlar klimasını değiştirldi klima düzeldi - 8 lerde bile canavar gibi ısıtıyor abi dedi bana. aslen konyalıymış tayinim konyaya çıkınca söküp taşıycam bir ik tane daha alıcam hatta multi veya vrf düşünüyorum klimanın bukadar ısıtacağına inanmazdım demişti bana.

Geri
Üst Alt