Cvp: Fuji Electrik 18Lfca Montaj Resimleri
ruzgar' Alıntı:
Bu fuji electric 18 lfca euroventte 5.9 pdesign almış ısıtmada tbiv -7 de test edilerek.Diger klimalar yanına yaklaşamıyor..Nasıl oluyor acaba bu?
mitsubishi electricte -7 yetmez demiş - 10 da denemiş klimalaırını ve bivalent değerleri tam almış. -10 da yaptığı ısıtmayla +10da yaptığı ısıtmada aynı. bu durumu bir kez daikin shirayı incelerken tespit etmişti @japonyapıştırıcısı isimli arkadaş daikin shira eksi değerelere düştükçe verimlikik düşerken me düşmüyordu. şimdi anlat desen tama anlatamam o durumu iddiamda yok zira ben hiç anlamam bu tür teknik değerlerden. ama sizin gibi bol bol sorarım.
yine bir arkadaşımız isim vermiyorum wolks araçların abd de aldığı ceza ile ilgii güzel bir benzetme yapmıştı bir kullanıcı elinde test cihazlarıyla verilen değerlerin tutmadığını video olarak yayınlayınca olay patlamış aynı
@sota ve serhat isimli arakadaşların haierin döküldüğü videoları yayınladığı gibi pratikte ne olduğunu göstermiş ve mişlerdi.
şimdi bizm sotada samsung jungfrau var cop değeri yüksek eslki seri sezonsal değil. över duru birtanede meşhur finans uzmanımız vardı @harbibiri kaçak durumda şuan :=)
ne oldu aşırı soğuklarda gazladı bu klimalar benim emektar me ile aynı tüketimi yaptı hatta dahada fazlasını.
o açıdan bir atı yüksek bir atı düşük yok cop yüksek falan hiç takılacak durumlar değil gözlemlerimce.
toshiba en üst seri eski kodu ile pkvp ler bile gazlamazsa ısıtmaz soğutmaz.
fujitsularında +15 lerde 20 lerde bile bol defrost yaptığını gördük yapıştırdık buraya
ya işin aslı ben fazla bir şey diyemedim sana kafadan senin miden bulanmıştı diğer arkadaşlarda eski model diye haklı olarak söyleyince sende zaten takmıştın haliyle ama o klimayı hiç vermeyecektin geri . yanlış anlama beni eski yazılarıma bakınca zaten kötü niyetli yazmadığımı anlarsın. senin zaten soğutmayla işin pek yoktu o klimad iini mükemmlen görürdü ama kısmet işte.