o V harfi gibi görünen Antenler photoshop ile gerçek gibi yapılıp gerçek bir metal rengi verilse kesinlikle senin dediğin vestel gibi olmaz/anlaşılmazBu olmamış bence,Tavsiye forum vestel gibi duruyor ,sadece vestel yokki forumda bunu da beğenmedim ,sadece logoyla kalmamalı ,aynı foto "favicon" içinde yapılmalı,hatta önce favicon olmalıydı,karışmayayım dedim ama duramadım yine
o V harfi gibi görünen Antenler photoshop ile gerçek gibi yapılıp gerçek bir metal rengi verilse kesinlikle senin dediğin vestel gibi olmaz/anlaşılmaz
Umut Barış
Ama kural budur 'esinlenmek' diye tabir edilir ??Taslağın temel fikri açısından güzel çalışma olmuş...
* * *
2014'te kendi forumumuzu (Mazda Garaj) kurarken, grafik tasarımcı arkadaşımdan yardımcı olması için ricacı olduğumda
"Ondan kolay ne var, uğraştırma beni yaz Google'a çıkar, bizde oradan araklar bir şeyler yaparız" demişti.
- Sende beni yorma, yaz bakalım Google dedim, yazdı tabi hiç bir şey yok... (far yemiş tavşan modu)
Beraberce ne gülmüştük...
Önce siteye "favicon" olmalı kırmızıyla belirttim ,sonrada logo tabii ...
Logoya karar verdikten sonrası kolay.
Tabi ona uygunda tasarım zira onun için pixeller çok düşük bana kalırsa oraya sadece harf yapılmalıÖnce siteye "favicon" olmalı kırmızıyla belirttim ,sonrada logo tabii ...
Aslında favicon var ,ama logoyla aynı karakter ve renkte olmalı işin gerçeğiTabi ona uygunda tasarım zira onun için pixeller çok düşük bana kalırsa oraya sadece harf yapılmalı
Evet mantıklıAslında favicon var ,ama logoyla aynı karakter ve renkte olmalı işin gerçeği
Aslında favicon var ,ama logoyla aynı karakter ve renkte olmalı işin gerçeği