Forumumuz sizlere gerçekten faydalı bir hizmet sunuyor mu? Lütfen ankete katılınız.

Tavsiyeforumu Szilere fayda Sağlıyor mu?

• Forum yönetimi duyarsız

Oy: 0 0.0%
  • Cevaplar tatmin edici değil

• İçerikte sunulan bilgiler doğru değil

• Forum içeriği boş ve yetersiz

• Taraflı yayın yapılıyor

• Kullanılan toplam oy
    45
catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
Servislere pek tüketici gitmiyo galiba. Arkadşın işleri kesat sanırım:hihi

Neden iyi niyetle yapılan işleri baltalamaya çalışırlar ki hiç anlamam.
Bu forum sayesınde ben ve nice üye kardeslerımız çoğu şeyden bilgi sahibi oldular. Forumu davaya kadar düştülerse vay onların hallerine.
Yazık!!!

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
Yassah Hemşehrim :kiskis
Ben kullanırsma direkt olarak ''Yönetim adil değil'' tıklarım zira o zaman adil olmamış oluruz zaten oy kullandığımız için.

Amma felsefik tırmaladım :kop

valla hocam senin yerine ben verdim "forum yönetimi adil değil" oyunu. :hihi baktım o kadar emek veriyorsun uğraşıyorsun, üstüne birde servis görünümlü trollerle uğraşıyorsun, ama tüm bunlara rağmen 1 oy bile veremiyorsun, kendi hakkım olan oyu sana adadım :mutlu

düzeltme ; 2 oy hakkı varmış birisi kendi payıma düşer o zaman. ben Evet diyorum :rock

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
valla hocam senin yerine ben verdim "forum yönetimi adil değil" oyunu. :hihi baktım o kadar emek veriyorsun uğraşıyorsun, üstüne birde servis görünümlü trollerle uğraşıyorsun, ama tüm bunlara rağmen 1 oy bile veremiyorsun, kendi hakkım olan oyu sana adadım :mutlu

düzeltme ; 2 oy hakkı varmış birisi kendi payıma düşer o zaman. ben Evet diyorum :rock

Eline emeğine gönlüne sağlık azizim :kiskis

Az önce bir çekim yaptım TOSHİBA TV lere internetten nasıl yazılım yüklenebileceğine dair. O videodan da seslendim arkadaşa ''Bu da mı Gol değiL?'' diyerek zira VESTEL internet üzerinden TOSHİBA TV lerde ŞAK diye yazılımı sundu, indirdi kurdu. :kop

Gitti arkadaşın ekmek parası, yazıklar ossun gaari VESTEL'e :kiskis

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
Eline emeğine gönlüne sağlık azizim :kiskis

Az önce bir çekim yaptım TOSHİBA TV lere internetten nasıl yazılım yüklenebileceğine dair. O videodan da seslendim arkadaşa ''Bu da mı Gol değiL?'' diyerek zira VESTEL internet üzerinden TOSHİBA TV lerde ŞAK diye yazılımı sundu, indirdi kurdu. :kop

Gitti arkadaşın ekmek parası, yazıklar ossun gaari VESTEL'e :kiskis

bencede Vestel'e yazıklar olsun hocam. Türkçe konuşmayı bilmeyen, imladan ve noktalamadan ana sınıfı düzeyinde bile bilgisi olmayan şahıslara yetkili servislik vermiş, bizimla deyılsın Vestel :kop

bu arada bizim Toshiba 50u5863dat içinde geçerlidir inşallah bu yazılım, fabrika ayarlarına döndürürken elektrikler gitti geldi tvde sıkıntı yok ama kapanırken power/standy by ışığı 30sn yanıp sönüyor, yeniden fabrika ayarlarına gittim ama devam ediyor yazılımla düzelir belki, bir sıkıntı yok aslında ama gözüme takılıyor :mutlu

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Eğer bir daha Vestel üretimi herhangi bir ürün alırsam bunun tek sebebi Adem Helvacı Ado dostumdur, bu forum elbette çok genç, gelişmesi için zaman lazım çoğu üye yazılım için geliyor ama eğer malum arkadaşların hatasına düşüp para gelsin de ne olursa olsun demezlerse önümüzdeki 10 yıla damga vuracaktır, değişmeden büyümemiz dilekleriyle hep yanındayız Tavsiye Forumu

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,955
Eğer bir daha Vestel üretimi herhangi bir ürün alırsam bunun tek sebebi Adem Helvacı Ado dostumdur, bu forum elbette çok genç, gelişmesi için zaman lazım çoğu üye yazılım için geliyor ama eğer malum arkadaşların hatasına düşüp para gelsin de ne olursa olsun demezlerse önümüzdeki 10 yıla damga vuracaktır, değişmeden büyümemiz dilekleriyle hep yanındayız Tavsiye Forumu

Teşekkür ederiz iyi dilekleriniz için. Bu biraz da foruma gönül vermesini beklediğimiz siz üyelerimize bağlı. :kas:kiskis:krokop

gurkan Çevrimdışı

gurkan

Aktif Üye
26 Eki 2017
254
Gürkan'ım elbette amacımız kimseyi rencide etmek değil lakin YAPICI bir fikir ile gelmesini tercih edeceğimiz kişilerin, üzerine bir de ''Şikayet ettim'' demesini içime sindiremiyorum açıkçası.

Bizim alnımız ak çok şükür. Şu forumda 1 gram ticari faaliyet veya çıkar ilişkisi bulsunlar anında herkesten özrümü diler elimi eteğimi çekerim bu alemden. Ama elini 1 gram taşın altına koymamış kişilerin kolay yoldan para kazanma hırslarına yenik düşüp bize saldırmalarına da izin vermeye niyetim yok :ok
Biz hep arkanizdayiz abim. Gerekirse o noktaya gelmez insallah imza toplanmasi gerekirse bile imza toplariz. İciniz rahat olsun abim arkadanizda bir suru sahit var:danger

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
bencede Vestel'e yazıklar olsun hocam. Türkçe konuşmayı bilmeyen, imladan ve noktalamadan ana sınıfı düzeyinde bile bilgisi olmayan şahıslara yetkili servislik vermiş, bizimla deyılsın Vestel :kop

bu arada bizim Toshiba 50u5863dat içinde geçerlidir inşallah bu yazılım, fabrika ayarlarına döndürürken elektrikler gitti geldi tvde sıkıntı yok ama kapanırken power/standy by ışığı 30sn yanıp sönüyor, yeniden fabrika ayarlarına gittim ama devam ediyor yazılımla düzelir belki, bir sıkıntı yok aslında ama gözüme takılıyor :mutlu

Son 3-4 gündür daha da derin ve detaylı incelemelerim sonucu TOSHİBA TV lere karşı bakış açım çok daha sıcak olmaya başladı azizim. 1-2 özel görüşme de yaparak bazı ufak tefek bilgiler de aldım. VESTEL i bu konuda içimden tebrik ediyorum :ok (Şimdilik sesli teşekkür etmeyeceğim :kiskis )

Bir Türkçe katili de başka bir kardeşimiz vardı, kendisine Türkçemizi katlettiğini yazdığımda , Türkçeyi çok güzel kullandığını anlatmaya çalışırken daha da batırmıştı konuyu :kop

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
Son 3-4 gündür daha da derin ve detaylı incelemelerim sonucu TOSHİBA TV lere karşı bakış açım çok daha sıcak olmaya başladı azizim. 1-2 özel görüşme de yaparak bazı ufak tefek bilgiler de aldım. VESTEL i bu konuda içimden tebrik ediyorum :ok (Şimdilik sesli teşekkür etmeyeceğim :kiskis )

Bir Türkçe katili de başka bir kardeşimiz vardı, kendisine Türkçemizi katlettiğini yazdığımda , Türkçeyi çok güzel kullandığını anlatmaya çalışırken daha da batırmıştı konuyu :kop

bir Edebiyatçı bir Türkçe hocası gibi yazmasını beklemiyoruz kimseden ama biraz dikkat edip özenmektende zarar gelmez. özellikle genç arkadaşlar yabancı kelimelere ve terimlere gösterdikleri özeni Türkçe'ye gösterseler özellikle forumlar ve sözlükler çok daha kaliteli yerler olur, fazla bir çabaya gerek yok yani.

Toshiba konusuna gelince ; daha önce Vestel'in herhangi bir televizyonunu kullanmadım ama hi-level, regal, seg gibi alt model tvlerini inceleme fırsatım oldu. alt markalarının teknik özellikleri konusunda sizler kadar tecrübeli değilim fakat özellikle malzeme kalitesi konusunda gördüğüm kadarıyla biraz "alt kalite/özensiz" imajı bıraktı bende hep. tıpkı Renault fabrikasında üretilip Renault motoruna ve teknik aksamına sahip olan fakat kasa, dizayn ve iç malzeme kalitesi Renault kadar iyi olmayan Dacia gibi.

fakat bana göre Toshiba tvlerde ise durum, vestelin diğer alt markalarına göre çok daha farklı. teknoloji marketlerde ve vestel mağazalarında incelediğim vestel modellerinden malzeme kalitesi ve dizayn olarak alta kalır hiçbir yönü yok. bununla birlikte teknik özellikleri konusunda sizlerin detaylı inceleme ve açıklamaları sonrasında da diğer özelliklerininde vestelden aşağı kalmadığını öğrenmiş olduk.

ben Toshiba konusunda Vestel'in ileride radikal bir karar alacağı düşüncesindeyim. ya Toshiba çok öne çıkarılacak ve kendi markaları geri planda satışa devam edecek, yada Toshiba çok öne çıktığı ve Vestel markasının önüne geçtiği için üretimi ve satışı iç pazardan usul usul çekilecek. bazı markaların iyi intibaları vardır ülkemizde, Toshiba geçmişteki kalite algısını kullanıp Vestel gücü ile çok iyi yerlere gelebilir ama iş bence Vestel'in bakış açısında bitecek. Tüm bunları tamamen kendi hissiyatım ve düşüncem olarak yazıyorum. ben bana sunulan Vestel üretimi Toshiba 50u5863dat model tvden çok memnunum ve gördüğüm şey diğer birçok büyük marka tvde insanların şikayet ettiği "panel açıklığı, kötü plastik malzemesi, ışık sızması, ölü piksel, çamur gibi görüntü" vs... gibi şikayetleri yaşamadım. son kullanıcı olarak bir tvden başka bir beklentim yok. kronik sıkıntısı olmasın, herkesin şikayet ettiği şeyler olmasın, vaad ettiğini sunsun kafi. bu tvde bunu fazlasıyla yerine getiriyor.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,955
newrophat newrophat ben Vestel'in kendi ismini geriye çekeceğini düşünmüyorum.

İsim hakkı ile üretilmiş bir televizyon o Toshiba ama Toshiba'nın ismini kullandırırken istediği birkaç koşul olmuş olabilir.
Vestel'in aslında Çin'deki Foxconn'dan fazla bir farkı yok gibi, üretim anlamında, sadece pazarlama ve tüketici isteklerine daha fazla ağırlık vermeleri gerektiğini düşünüyorum.

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
newrophat newrophat ben Vestel'in kendi ismini geriye çekeceğini düşünmüyorum.

İsim hakkı ile üretilmiş bir televizyon o Toshiba ama Toshiba'nın ismini kullandırırken istediği birkaç koşul olmuş olabilir.
Vestel'in aslında Çin'deki Foxconn'dan fazla bir farkı yok gibi, üretim anlamında, sadece pazarlama ve tüketici isteklerine daha fazla ağırlık vermeleri gerektiğini düşünüyorum.

Vestel tv olarak, tüketicide henüz bir Samsung Lg Philips algısı oluşturamadı ama bu demek değildir ki vestelin bu markalardan bir eksiği kusuru olsun. bu algıyı kırmak Vestel'in elinde, madem yerli üretim, agresif bir fiyat politikası ve müşteri memnuniyeti ile çok iyi bir algı ve pazar elde edilebilir. kendi 2500 liraya aldığım tv için söylüyorum muadili x büyük markada ederi 4000 liradır. ama aynı vestelin aynı ebatta ve özellikte kendi markalı tvside fiyat olarak büyük markalarla aynı düzeyde, sorun bu bence. sen toshibayı a101de 2500 liraya satacağına vestel sat aynı fiyata aynı özellikte. bir öneri elbette ve yine önceki mesajdaki gibi kendi düşüncem olarak söylüyorum, ileride ne olur ne biter bilemeyiz.

Geri
Üst Alt