daha once denedik yoğun sikayet aldik.dosya barındırma sunucusunu kurdun link kısaltmadan da biraz bir şeyler kazanabilirsin. Bu konuda ciddiyim. Düşünmelisin
reklamlara tlf numarasi girip hattında ücret tahsil edilen üyemiz oldu.
daha once denedik yoğun sikayet aldik.dosya barındırma sunucusunu kurdun link kısaltmadan da biraz bir şeyler kazanabilirsin. Bu konuda ciddiyim. Düşünmelisin
daha once denedik yoğun sikayet aldik.
reklamlara tlf numarasi girip hattında ücret tahsil edilen üyemiz oldu.

dosya barındırma sunucusunu kurdun link kısaltmadan da biraz bir şeyler kazanabilirsin. Bu konuda ciddiyim. Düşünmelisin

Haklısınız hocam benimde hoşlanmadığım bir durum yine de düşünülmesi gerektiğini hissettim. Ayrıca hocam emek hırsızlığı diyorsunuz da sizin fikonun teknonun emminin rfve arkadaşın hammoyu saymıyorum bile bu forumu buraya getirebilmek için sarf ettiğiniz emeği kimse göz ardı etmemeli. Diğer türlü size emek hırsızlığı olmuyor mu gel indir git işin düşünce tekrar gel tavsiyeni al git sizce durum bundan ibaret değil mi ben burdan öyle görüyorum ya ben çok katıyım ya da durum gerçekten böyleForumun kuruluş misyonuna ters bu durum ne yazık ki.
Belki başlı izinler ve hoşgörü dahilinde alınan desteği dolaylı yollardan gelir kapısına getirmek doğru olmaz düşüncesi ile en başından beri bu düşünceye hep karşı çıktım.
Forum genelinde gezinirken reklam çıksın eyvallah ama yazılım konusunda emek bize ait olmadığı için doğru olmayacağı düşüncesindeyim
Not: Sizin yazdığınız makaleler ile tv konusunda okullara ders verilir net

Ne yalan söyleyeyim Anti Adblock kurmayı düşünüyordum.Tarayıcıyı reklam engelleyici olmadan kullanmak ? . Ben yaklaşık 15 yıldır doğru düzgün sayfalarda reklam gördüğümü hatırlamıyorum. Bunu sadece can sıkıcı reklamlar olarak görmemek lazım. Bir çok sahte kredi kartı dolandırıcı reklamları ve zararlı(virüslü) alan adı olan internet sitelerinden kurtulmuş oluyorsunuz ayrıca daha az internet tüketiyorsunuz ve sayfalar daha hızlı açılmış oluyor. Ayarları düzgün yaparsanız bence bilgisayarda antivirüs kullanmaya da gerek yok.
Program kullanmadan telefonda reklamları engellemek için bu dnsleri kullanarak büyük ölçüde reklamlardan kurtulabilirsiniz yada adblock destekli browser da kullanablirsiniz.
176.103.130.130
176.103.130.131
Ne yalan söyleyeyim Anti Adblock kurmayı düşünüyordum.
(gelecek tepkiler konusunda emin olmadım)
sonuç olarak yağmasa da damlayan bu sisteme ihtiyacımız var.
Otomatik konum değiştiren anti adblock aşmak zor. (imkansız degil)Yönetici olarak haklısınız bir şekilde çark dönmesi gerekiyor. Kullanıcılar sen ne kazanıyorsun sistem nasıl dönüyor diye düşünmez. İşin içinden çıkılması zor bir durum. Adblockların bazıları eklenti ile Anti Adblock'u da aşıyor.

Otomatik konum değiştiren anti adblock aşmak zor. (imkansız degil)
okadar uğraş verene kadar açıyım gitsin diyorsun![]()
Googledan gelip ziyaret adam için adam için sorun olmaz ama sürekli ziyaret eden bende olabilir ?