Duyuru Forumda çoklu hesap ve anlamsız nick ile üyeliğe izin vermiyoruz

Tek nick kulanıyorum zaten OmerYildirim benim diğeri bana ait değil iyi araştırın suçlamadan önce !
Diğer nick yasaklandı.

Resim4bcb851b0bed5fae.jpg

Diğer hesabım nedense yetkili tarafından bekletildi bundan önceki hesabımda anlamsız nick diyip hesap kapatıldı sanırsam onuda kapatacaklar diye bunu açtım şuan full yazılım talebindeyim rica edecek olayım talebim bittikten sonra Ahmetbey00 hesabını kapatsanız olurmu
Tv nin arızası hakkında size az önce cevap yazdım. Nicklerden biri kalabilir sorun yok siz hangisi silinsin diyorsanız onu silelim.

Tv nin arızası hakkında size az önce cevap yazdım. Nicklerden biri kalabilir sorun yok siz hangisi silinsin diyorsanız onu silelim.
Tamam bu hesabı silebilirsiniz teşekkürler ancak hocam diğer hesabım hala yetkili onayına takıldı nedenini anlayamadım 2-3 gün oldu o hesapta bir şey yazamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

tlggns Anlamsız harf ve rakam dizisi üyeliğe izin vermiyoruz düzgün bir nick ile üye olunuz.

Tolga Güneş neden anlamsız oldu :)
Şu an anlamlı :ok fakat kişisel veriler kanununa göre ad soyad yazılmasa daha iyi olur. Tabii bu benim kendi görüşüm adını soyadını yazan kişi sakıncası yok olarak düşünüyorsa yapacak bir şey yok

asdasf4m4s
Anlamsız harf ve rakam dizisi üyeliğe izin vermiyoruz düzgün bir nick ile üye olunuz.

yqddqn Anlamsız harf ve rakam dizisi üyeliğe izin vermiyoruz düzgün bir nick ile üye olunuz.

EWffgd67 Anlamsız harf ve rakam dizisi üyeliğe izin vermiyoruz düzgün bir nick ile üye olunuz.

glsmpyz Anlamsız harf ve rakam dizisi üyeliğe izin vermiyoruz düzgün bir nick ile üye olunuz.

h4ck3rr55 Anlamsız harf ve rakam dizisi üyeliğe izin vermiyoruz düzgün bir nick ile üye olunuz.

djatakan eaytechnical Forumda multi hesap üyeliğe izin vermiyoruz bir hesaba izin veriyoruz. Hangisini kullanacaksınız tercih yapın. Karar veremiyorsanız biz karar verelim.

Geri
Üst Alt