Duyuru Forumda çoklu hesap ve anlamsız nick ile üyeliğe izin vermiyoruz

A Çevrimdışı

Ahmetbey00

Yasaklı Üye
10 Ağu 2025
4
24
A Ahmetbey00 Furkan77 Furkan77 Forumda tek nick ile üyeliğe izin veriyoruz hangi nicki kullanacaksınız karar verin diğeri yasaklanacak
Diğer hesabım nedense yetkili tarafından bekletildi bundan önceki hesabımda anlamsız nick diyip hesap kapatıldı sanırsam onuda kapatacaklar diye bunu açtım şuan full yazılım talebindeyim rica edecek olayım talebim bittikten sonra Ahmetbey00 hesabını kapatsanız olurmu

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,992
Tek nick kulanıyorum zaten OmerYildirim benim diğeri bana ait değil iyi araştırın suçlamadan önce !
Diğer nick yasaklandı.

Resim4bcb851b0bed5fae.jpg

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,992
Diğer hesabım nedense yetkili tarafından bekletildi bundan önceki hesabımda anlamsız nick diyip hesap kapatıldı sanırsam onuda kapatacaklar diye bunu açtım şuan full yazılım talebindeyim rica edecek olayım talebim bittikten sonra Ahmetbey00 hesabını kapatsanız olurmu
Tv nin arızası hakkında size az önce cevap yazdım. Nicklerden biri kalabilir sorun yok siz hangisi silinsin diyorsanız onu silelim.

A Çevrimdışı

Ahmetbey00

Yasaklı Üye
10 Ağu 2025
4
24
Tv nin arızası hakkında size az önce cevap yazdım. Nicklerden biri kalabilir sorun yok siz hangisi silinsin diyorsanız onu silelim.
Tamam bu hesabı silebilirsiniz teşekkürler ancak hocam diğer hesabım hala yetkili onayına takıldı nedenini anlayamadım 2-3 gün oldu o hesapta bir şey yazamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Geri
Üst Alt