Rica ederiz.teşekkürler
Rica ederiz.teşekkürler
Başka aktif hesabımın olduğunu bilmiyordum kusura bakmayın kullanıcı adım: Sametkurkcuu.
Kişisel bilginizi açıkta paylaşmanıza gerek yok. Sizin bilginiz dışında sizin lokasyonunuzdan bir üyelik kaydı açmak mümkün değildir. Bildiriminiz sonucunda multi hesap tespit edilen sametkurkcuuxx ve sametkurkcu27 hesaplarının kaldırılmasını onaylıyor musunuz?Başka aktif hesabımın olduğunu bilmiyordum kusura bakmayın kullanıcı adım: Sametkurkcuu.
Söz konusu durumun tekrarı halinde tekrar uyarı yapılmaksızın forumdan uzaklaştırılacaksınız!Evet onaylıyorum teşekkür ederim

Tabii ki. Üye panelinizden değişiklik girişi yapın, Sota Başkan' a onay mesajı düşer. Oradan sonrasını ben bilmiyorum, artık çay mı olur, kahve mi olur.Bu arada konusu açılmışken sorayım dedimkullanıcı adımı değiştirebiliyor muyum?
![]()

Üyelik tarihinden itibaren bir değişiklik süreci olabilir. Bir soralım Sayın Sota Başkan' a. Var mıdır efendim bu işin bir yolu?Daha sonra kullanıcı adınızı 10 Eki 2023 tarihinde veya sonra değiştirebilirsiniz diye yazıyor![]()
uyarelektronik yasaklanmış.BU HESABIMI KULLANACAM