Yazık günahtır ördeklere yapmayın.Güzel ördek avına vs çıkılır onunla Başkan
Yazık günahtır ördeklere yapmayın.Güzel ördek avına vs çıkılır onunla Başkan
ördek mi bıraktılar da avlayalımYazık günahtır ördeklere yapmayın.
Örtek eti yenilecek et değil zaten hobi amaçlı vuruyorlar yazık hayvanlara.Yazık günahtır ördeklere yapmayın.
Kim demişÖrtek eti yenilecek et değil zaten hobi amaçlı vuruyorlar yazık hayvanlara.
Arkadaşlar bıraktı av dönüşü pişirdik yedik ben sevmedim zaten fazla eti de yok.Kim demiş
Ördek etini kemikli şekilde döverek eti iyice ezeceksin daha sonra kıymasını yapıp etli börek yapacaksın.
O tat aklını almazsa birşey bilmiyorum.
USAda evine hırsız girdiğinde gerekeni yaparsın sıkıntı yok. TRde gerekeni yaparsan hapse gidersin. Walla USA yasaları bence güzel. Bireysel savunmayı önplana almış. Bizdeki gibi herşeye kaderplanı demiyor!bireysel silahlanma iyi birsey degil herkeste silah olsaydi afganistan olma yolundaki adimlarimizi hizlandirmis olurduk amerika gibi rahat yasayan ülkelerde bile millet birbirini öldürüyor türkiyede cahil orani daha fazla yürüyen egolar daha fazla ruh hastalari daha fazla her gün en az 100 kisi ölürdü
yanindan gecerken dar kaldirimda birine kolun hafif degse ceker vurur. trafikde hakli oldugun halde gelir seni vurur örneklerin sonu yok herkesde silah olmadigi halde zaten ülke almis basini gidiyor
bu arada üveyik ismini yilladir duymamistim internetten bir bakiyim dedim güvencin ailesindenmis almanyada avlanmasi yasak 2. kategori yüksek risk altinda soyu her an tükenebilir.
Bahsettiğiniz şahısların her biri zAten toplum içerisinde ruhsatsız silahlı ve serseri mayın gibiler bu yüzden can ve mal güvenliği için bence ruhsatlı silah bulundurmak gereklibireysel silahlanma iyi birsey degil herkeste silah olsaydi afganistan olma yolundaki adimlarimizi hizlandirmis olurduk amerika gibi rahat yasayan ülkelerde bile millet birbirini öldürüyor türkiyede cahil orani daha fazla yürüyen egolar daha fazla ruh hastalari daha fazla her gün en az 100 kisi ölürdü
yanindan gecerken dar kaldirimda birine kolun hafif degse ceker vurur. trafikde hakli oldugun halde gelir seni vurur örneklerin sonu yok herkesde silah olmadigi halde zaten ülke almis basini gidiyor
bu arada üveyik ismini yilladir duymamistim internetten bir bakiyim dedim güvencin ailesindenmis almanyada avlanmasi yasak 2. kategori yüksek risk altinda soyu her an tükenebilir.
Silahta estetikEstetik önemli
Bahsettiğiniz şahısların her biri zAten toplum içerisinde ruhsatsız silahlı ve serseri mayın gibiler bu yüzden can ve mal güvenliği için bence ruhsatlı silah bulundurmak gerekli
Yani şöyle os ta Linux, silahta sig saur abiSilahta estetik
Birinin tek amacı var belki 2 ıskalarsan , ama penguenin ohooo, sayamamYani şöyle os ta Linux, silahta sig saur abi