Fırsat Gördüğümüzü Paylaşalım

28 ocak perşembe günü A101 e geliyor... Bulaşık makinesini bilmiyorum ama çamaşır makinesini 2,5 yıldır kullanıyoruz, bu fiyatlara fayda fiyat ürünü.

IMG_20210122_211847.jpg

27 Şubat'ta A101'de Finish Classic 101'li bulaşık makinesi deterjanı 50 liraya düşüyor...

Ortalama matkap arayanlara... Koçtaş'ta

IMG_20210312_231242.jpg

Evinde bulaşık makinesi olup da, bu fırsatı kaçıran hata eder... :kiskis

IMG_20210402_182209.jpg

Evinde bulaşık makinesi olup da, bu fırsatı kaçıran hata eder... :kiskis

IMG_20210402_182209.jpg
Yıkamıyor bu hocam. 2 sene önce aldım aynı böyle bir kampanya ile hala bitmedi. yıkamıyor leke bırakıyor bulaşıklara yapışıyor. ama çamaşır makinesi kazanı temizleme de gayet başarılı :)

Yıkamıyor bu hocam. 2 sene önce aldım aynı böyle bir kampanya ile hala bitmedi. yıkamıyor leke bırakıyor bulaşıklara yapışıyor. ama çamaşır makinesi kazanı temizleme de gayet başarılı :)
Bizde sıkıntı olmuyor... Fiyat mükemmel o yüzden paylaşım yaptım.

market ten markete değişiyor. en basitinden mandırası olan arkadaşım a101 de ürün veriyor migros ada a101 bana 20tl lik ürün üret derken migros bana 30tl lik üret diyor fiyat a göre kalite değişiyor. bim de satılan fairy ile migros da satılan fairy aynı kalitede değil

Son düzenleme:
Bu klasik finish bizde de sorun yarattı.Fakat fiyat gerçekten iyi olduğu için denemeye değer görünüyor.

İki bin lira altında, çamaşır (Seg) ve bulaşık (Altus) makinesi arayanlar, 29 Nisan (bu gün) dan itibaren Migros'lara uğrayabilir.

Her iki makineyi de, bütçe çerçevesinde tavsiye ederim. Çamaşır makinesini 800 küsur, bulaşık makinesini 1050 liraya almıştım orası ayrı tabi, çünkü ehonomi coh eyi... :krotey

HB da şuan 7kg Vestel çamaşır makinesi inverter motorlu CMI 76101 1690 TL ve satıcısı da Vestel Türkiye bence kaçmaz fırsat

Amazonda seçili market ürünlerinde 100 liralık alışverişe 30 lira indirim var. Çekirdek yada filtre kahve içen varsa Julius Meinl marka müthiş indirimde. Çaylarda fena değil.

Geri
Üst Alt