baysui
Aktif Üye
- 19 Şub 2019
- 293
- 37
Evony alan herkes memnun ayrıca çakmak testinde de başarılı.
çakmak testi nedir ?
Evony alan herkes memnun ayrıca çakmak testinde de başarılı.
Maskeyi takıyorsun, çakmağı yakıp üflüyorsun, çakmak sönerse, maske çöp demektir... ?çakmak testi nedir ?
100 adet kaliteli maske 68.99 TL arkadaşlar , ben aldım maske çok kaliteli ve lastik yerleri de çok rahat kaçırmayın derim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
50 adedi 15 liraya da var ama verilen paraya yazık olur.Fiyat biraz yüksek gibi ama daha da yükselir ne de olsa 81 ilde maske takma zorunluğu geldi
bundan daha ziyade, sıvı geçirgenlik testi. malum damlacık yoluyla bulaş söz konusu. su geçirmemesi lazımmış.Maskeyi takıyorsun, çakmağı yakıp üflüyorsun, çakmak sönerse, maske çöp demektir... ?
Trafik sigortası gibi... Kendi aracımızdan çok, karşıdakinin zararını karşılıyor yani...Benim bildiğim maske sizi korumaktan çok siz eğer virüs kapmış iseniz en çok solunum yolu ile dağıldığı için başkasına yaymamak, çünkü çok önemli olsa idi temas temas diye bagirmazlardi, bu nedenle eldiven daha çok önemli olurdu.
Bana kalırsa bizden çok karşıdakini korumak için. Bu nedenle ucuz kullan at maske kullanıyorum 100 lu paket 35 TL ye bı üreticiden alıyorum.
Aynen abi , abim 1 hafta hastanede 1 hafta evde yattı , bütün süreci gördü doktorlarla konuştu, amaç farkında olmadan virüs lu isen, başkasına yaymamatir. Zaten belirti varsa mecburi tedavi yada karantina verilir ve çevredekiler güvene alınmak hedeflenir.Trafik sigortası gibi... Kendi aracımızdan çok, karşıdakinin zararını karşılıyor yani...
Çağrışım yaptı...Bı nevi bizim türk insanı mantığım var , sagliktan çok cezadan korkuyoruz ?
Aynen abi , abim 1 hafta hastanede 1 hafta evde yattı , bütün süreci gördü doktorlarla konuştu, amaç farkında olmadan virüs lu isen, başkasına yaymamatir. Zaten belirti varsa mecburi tedavi yada karantina verilir ve çevredekiler güvene alınmak hedeflenir.
Aynen, klimalı ortamda maske takana bulasmayan virüs, maskesizlere bulaştı geçen haberlerde de vardı. Eğer bu virüsü bilen kişi maskesini takas idi o ortamda kimseye bulaşmaz idi. Amaç ta bu zaten otobüslerde, cafelerde, hastanelerde, her yerde klima açık, virüsü bilmeden yayanda çok , maske bu konuda solunum ile dağılmasını engellemekMaske hem o amaçla hem de mevcut ortamda virüsten korunmak içindir.Tek taraf maske takarsa yine bulaş ihtimali çok yüksek.
Doğru biliyorsun maskelerin asıl amacı dışarı virüsleri yaymamak. Sen takıyorsan karşındaki takmıyorsa minimum 1.5 metre ideali 2 metre mesafe aralıklı durulması gerekiyor.Karşında ki maskeyi doğru takıyorsa eğer bu mesafeler yarım metre daha azalabiliyor. 1.5 metre mesafe aşağısında virüs kapma ihtimali gitgide artıyor. Genel olarak kullanılan 3 katlı cerrahi maske dışarıdan hava alır ve virüs filtrelemesinin garantisi yok bu yüzden ideal mesafeler bakanlık tarafından duyuruluyor. Bunu uygulamalı şekilde yaşadım covid hastaları ile birçok defa temaslarım oldu hatta 1 metre den bile az mesafede temasım oldu beni koruyan iki tarafın da doğru şekilde maske takıyor olmasıydı. Kendi güvenliğinizi başkalarının eline bırakmamanızı tavsiye ederim mesafeyi korursanız ve elinizi yüzünüze temas ettirmezseniz bulaşma riski çok düşüktür. Covid olup o kadar sorumsuz şekilde ortalıkta gezen kişiler varki yaptıkları adam öldürmeye teşebbüs olduğunun farkında bile değiller.Benim bildiğim maske sizi korumaktan çok siz eğer virüs kapmış iseniz en çok solunum yolu ile dağıldığı için başkasına yaymamak, çünkü çok önemli olsa idi temas temas diye bagirmazlardi, bu nedenle eldiven daha çok önemli olurdu.
Bana kalırsa bizden çok karşıdakini korumak için. Bu nedenle ucuz kullan at maske kullanıyorum 100 lu paket 35 TL ye bı üreticiden alıyorum.