b20 taktırsam sıkıntı olur mu 2 tane şartel var mutfaktaC tipi sigorta geçikmeli atar. Motoru bulunan
elektrikli aletlerde kullanılmaması önerilir.
Fırında arıza olması durumda C seride olsa, yüksek amperlide olsa o sigorta atar.
Sigortaya giren kablonun yanması gevşek bağlantı nedeniyle olur.
sadece fırına bağlıysa olabilir ortak hatsa atıyorum bulaşık,çamaşır mak. beraber kullanımda yüke bineceği için sigortanız atar.b20 taktırsam sıkıntı olur mu 2 tane şartel var mutfakta
sigma 20a olan %99 lambalarin sigortasıdır.mutfağa ait olan şartelleri işaretledim alt taraftaki koblolar birinden çıkıp diğerine giriyor.
c25 in yerine ne takmak lazım.fırını pek kullanmak içimden gelmiyo artıksigma 20a olan %99 lambalarin sigortasıdır.
oradaki sigortaların alayı kalite olarak tırt, esem olanda ehh işte.
alttaki kablo, elektriğin geldiği kablodur ev monafezedir ve tüm sigortalara alttan köprülenir.
üsttende gideceği yere çıkış alınır.
Yazdığımı destekler olmuşsun,teşekkür ederim Ayrıca kabloları sanki 2.5tan küçük gibi gördüm fotoyu büyütünce belki de 2.5 tur, benim özellikle 40A sigorta dikkatimi çektiÖyle ezbere iş yapmayın hocam, sigorta fırına göre değil kabloya göre seçilir, tesisatta 2.5luk kablo kullanılmışsa max taşıyacağı akım 20a dir. Buda demek oluyor ki o hatta en fazla 20a link sigorta olur. Eğer linye sadece fırına aitse 16b mutfaktaki diğer eşyalarla kullanılıyorsa 20b. Bunun dışında sıkıntı olur.
Mesajı okuyunca gördüm o tesisatta 40lik sigorta olmaz olsa olsa ana sigorta niyetine olur, tesisatın elden geçmesi lazım üstelik alttaki altlamalar da en az 4luk hatta 6lik kablo ile yapılmalı40lık sigorta var orada, saatte bulunan sigorta kaçlık ki Ev kendinizin mi, cevap "evet" ise hepsini değiştirmek lazım bana göre ,ama evdeki sigortalar saatten yüksek olamaz bence, yanlış mı düşünüyorum Sota
Valla bende 1.5luk gibi gördüm büyütüp baktım emin olamadımYazdığımı destekler olmuşsun,teşekkür ederim Ayrıca kabloları sanki 2.5tan küçük gibi gördüm fotoyu büyütünce belki de 2.5 tur, benim özellikle 40A sigorta dikkatimi çekti
Katılıyorum sevgili eren, hatta hanım "nasıl anlayacaksın,fotodan belli olmaz" demişti(gösterdim fotoyu) Elektrik konusunda dikkat etmek lazım Allah korusun,asla affetmez.Mesajı okuyunca gördüm o tesisatta 40lik sigorta olmaz olsa olsa ana sigorta niyetine olur, tesisatın elden geçmesi lazım üstelik alttaki altlamalar da en az 4luk hatta 6lik kablo ile yapılmalı
Valla bende 1.5luk gibi gördüm büyütüp baktım emin olamadım