TKartaL
Süper Üye
- 5 Şub 2018
- 2,481
- 45
Filbox kapanmış hayret..
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Filbox kapanalı çok oldu,google filbox aratırsanız görürsünüz,yazık oldu...Ekşi sözlükte bile konu işlendi...
Bari paramızı geri verseler hocam .Dayıma ve birkaç tanıdığa aldırdım mahcupta olduk.kötü oldu ne güzel belgesel izliyordum .Artık yasal olmasa da ip tv den başka platform satın almam.Şuanlık memnunum . Hatta bizim 47pf9090 de vevd store içersinde ssip tv ve ott iptv var. işlevselliği kötü ve yavaş olsada yetiyor.Sadece girmek sıkıntı oluyor şu tuşum 1 ve tuşum 2 yi kısayol olarak atayamadım bir türlü.Aslında sizi bulduğum iyi oldu vaktiniz varsa tekrar bırgalayım tvleri
hocam bu form çıktığı ilk gün dolduruk tüm dh çılar olarak ancak henüz iade alabilen yok ya usulen koydular yada çok geç iade edecekler.Şimdilik görünen bu şekilde.
umarım hayırlısı ile sonuçlanırhocam bu form çıktığı ilk gün dolduruk tüm dh çılar olarak ancak henüz iade alabilen yok ya usulen koydular yada çok geç iade edecekler.Şimdilik görünen bu şekilde.
artık ücret iadesi beklemiyorum .Şimdide iptv yasaklanacakmıi haberlerde dolaşıyor.umarım hayırlısı ile sonuçlanır
Zaten yasal bir şey olmadığı için yaparlar yaparlar onlara kalmışartık ücret iadesi beklemiyorum .Şimdide iptv yasaklanacakmıi haberlerde dolaşıyor.
Benim para yatmış mertBari paramızı geri verseler hocam .Dayıma ve birkaç tanıdığa aldırdım mahcupta olduk.kötü oldu ne güzel belgesel izliyordum .Artık yasal olmasa da ip tv den başka platform satın almam.Şuanlık memnunum . Hatta bizim 47pf9090 de vevd store içersinde ssip tv ve ott iptv var. işlevselliği kötü ve yavaş olsada yetiyor.Sadece girmek sıkıntı oluyor şu tuşum 1 ve tuşum 2 yi kısayol olarak atayamadım bir türlü.Aslında sizi bulduğum iyi oldu vaktiniz varsa tekrar bırgalayım tvleri