Umut Barış
VIP
- 23 Kas 2017
- 21,011
Savunma zannettim ben de ama ironi var gibi. Savunuyorsa zaten saçma. ?niye bir sahtekarın savunulduğu konu var? sonuçta adam yargılanıyor mahkeme ne sonuçlanırsa odur sonuç.
Savunma zannettim ben de ama ironi var gibi. Savunuyorsa zaten saçma. ?niye bir sahtekarın savunulduğu konu var? sonuçta adam yargılanıyor mahkeme ne sonuçlanırsa odur sonuç.
belki ironi yaptın belki de yapmadın ama bu yorumunla haddini aşıyorsunyeninoob
asıl dolandırıldık diyenler dolandırıcı...
bazı sıkıntılar yaşadıklarında o müşteri hemen dolandırıldık diye olay çıkartmış... adam kaçmadının tek doğru hamle olduğuna karar vermiş... kaçmasa öldürülecekti kesin...belki ironi yaptın belki de yapmadın ama bu yorumunla haddini aşıyorsun
Herif ortalığı tokata basmış, paraları alıp kaçmış bunun anlaşılmayacak nesi var ki? Buradan mağdur edebiyatı çıkmaz bence.bazı sıkıntılar yaşadıklarında o müşteri hemen dolandırıldık diye olay çıkartmış... adam kaçmadının tek doğru hamle olduğuna karar vermiş... kaçmasa öldürülecekti kesin...
Var bir şeyler ama anlamadık. ?Herif ortalığı tokata basmış, paraları alıp kaçmış bunun anlaşılmayacak nesi var ki? Buradan mağdur edebiyatı çıkmaz bence.
Geçmişin parsadanı, tosunu, sülün osmanı ne ise bu da o.
İroni diyen dostlar olmuş da bu iş ironilik bir durum değil veya benim ironi modülüm arızalanmış.
Bilmiyorum neyin kafası yaşanıyor. ?Aldığı cezayla dalga geçiyor diyerek ironi yaptığını düşündüm. İroniden mağdur edebiyatı mı olur zaten Ama sanırım arkadaş bu konu hakkında kendince kamuoyu oluşturmaya çalışıyor
ironi iptal adamlar kendilerini zorla dolandırtmış... askerde vardı bu tipten 3 defa açık verdi 3000TL ve üzeri adam o kadar kör ki açık pencerenin önüne karton marlbora koyup çaldırıyor adam ona aynı kartonu kimbilir kaç defa sattı sayamadım... onlar bu tipin tarifi...Herif ortalığı tokata basmış, paraları alıp kaçmış bunun anlaşılmayacak nesi var ki? Buradan mağdur edebiyatı çıkmaz bence.
Geçmişin parsadanı, tosunu, sülün osmanı ne ise bu da o.
İroni diyen dostlar olmuş da bu iş ironilik bir durum değil veya benim ironi modülüm arızalanmış.
Hocam tam da zamanlamaya bakınız ki az önce NTV altyazıda şahsın etkin pişmanlıktan faydalanmak üzere başvurduğu bilgisi geçti.Ortam uygun olunca bu tip insanlar meydana çıkıp,insanları bir şekilde dolandırıyor.Detaylarını açık olarak yazmayayım,birileri tarafından kollanıyorlar.Hiç bir şekilde savunulacak bir tarafı yok,en ağır cezayı alır ve çeker inşallah.