grezimonk
Süper Üye
- 21 May 2018
- 755
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
adalet mi bu bir kaç alığın cezası 40564 yıl... adamı ölünce mumyalatıp koğuşa sabitlerler cezası bitene kadar...ceza çok aşırı abartılı resmen cezaevinde ölsün mumyalatır koğuşa koyarız diyorlar... alıklar kaşınır olan masumlara olur... FFÖ yalnız değil...Herkese aynı adalet sistemi uygulanıyor olsa bence haksızlık yok zira öyle veya böyle bu adam dolandırıcının teki mi değil mi? Dolandırıcı.
Bunlar da geçmişteki dolandırıcıların hak ettikleri cezayı almamasından yüz bulmadı mı? Buldu.
Bence buna 40bin yıl ceza verilmesinde sorun yok, Ruhsar Pekcan'a ceza verilmemesinde sorun var.
''Katillerin Tecavüzcülerin Dolandırıcıların Devleti Soyanların fink attığı ortamda bu adama verilen ceza çok'' diyorsanız ona katılırım.
isterse 1500 yıl ceza alsın kanunen 30 yıldan fazla ceza almaz 5-10 yıl yatar çıkar hatta onu bile yatmaz..ceza çok aşırı abartılı resmen cezaevinde ölsün mumyalatır koğuşa koyarız diyorlar... alıklar kaşınır olan masumlara olur... FFÖ yalnız değil...
kafa yapısını pek anlayamadım.ceza çok aşırı abartılı resmen cezaevinde ölsün mumyalatır koğuşa koyarız diyorlar... alıklar kaşınır olan masumlara olur... FFÖ yalnız değil...
adamın adı soy adı... başlığa bakan görüyor... Fatih Faruk Özer + göbek adıda varmış... espiri anlayışınızda yokmuş... zübük isimli filmdeki adam daha iyi durumdaydı...FFÖ yalnız değil ne demektir biri açıklayabilir mi lütfen?
Forum yönetiminin dikkatine. Uygun bir zamanda lütfen bu içeriği bir inceleyebilir misiniz?
Ben bu kişinin yakalanacağını,yurda getirilip cezaevine konacağını ve verilecek cezayı çekeceğine pek inanmıyorum.Burada açıklayamayacağım bir takım nedenlerle.
Bence tam da o nedenlerle yatacak.