farklı qui yazılım yükleme hakkında

yapma hocam. neye gidiyorsun, daha karpuz kesecektik. :kiskis
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu jvc olan: MB130 Jvc QUI V5.28.7.4

bu toshiba, benim daha önce attığım: MB130 Toshiba QUI V5.28.7.4
karpuzu hep keseriz.
aynıdır sadece tema değişik, tabi bazı kullanıclar tema değişince görüntü güzelleştiğini idda ediyorlar. ne kadar doğru bilemem
V5 Versiyonunda düşüş yapıldığında bazen sorunlar olabiliyor. bunları yaşayanlardan birisi @EXcomZkko dur.

karpuzu hep keseriz.
aynıdır sadece tema değişik, tabi bazı kullanıclar tema değişince görüntü güzelleştiğini idda ediyorlar. ne kadar doğru bilemem
V5 Versiyonunda düşüş yapıldığında bazen sorunlar olabiliyor. bunları yaşayanlardan birisi @EXcomZkko dur.
ekran ayar menüleri değişiyor mudur acaba? yoksa her şey aynı mı kalıyor?

mb130 lu jvc yazılımını, bendeki 49v5863 toshiba'ya yükleyebiliyor muyum? ikisi de v5.
güncelleme yaziliminda sorun cikar mi bilmiyorum ama, full yazilimlarda kumanda uyumsuzlugu kesin cikiyor.

güncelleme yaziliminda sorun cikar mi bilmiyorum ama, full yazilimlarda kumanda uyumsuzlugu kesin cikiyor.
çekirdek yazılımda kumanda sorunu oluyorsa fena. bu dönemde alışveriş de riskli. :deli

Farklı arayüzlerin ekran görselleri varmıdır

ekran ayar menüleri değişiyor mudur acaba? yoksa her şey aynı mı kalıyor?
çekirdek yazılımda kumanda sorunu oluyorsa fena. bu dönemde alışveriş de riskli. :deli

Çekirdek yazılımda ne menü seçenekleri ne de kumanda değişir. Sadece tema değişiyor o kadar.

Ha bi arkadaşım Hitachi yazılımı yükleyince MEMC kapalıyken görüntülerin biraz daha akıcı gibi olduğunu söylüyordu. Görüntüye etki edebiliyor.

Çekirdek yazılımda ne menü seçenekleri ne de kumanda değişir. Sadece tema değişiyor o kadar.

Ha bi arkadaşım Hitachi yazılımı yükleyince MEMC kapalıyken görüntülerin biraz daha akıcı gibi olduğunu söylüyordu. Görüntüye etki edebiliyor.
hocam sizin profil dosyasını atmanız mümkün mü bana? ya da movie sense ile ilgili bölümün erkan görüntüsünü?

@fikoloji Usta MB110 Anakarta sahip tv var bende menüyü değiştirebilirmiyim? hep aynı menü sıktı beni :hihi:hihi:hihi

sadece kabuk değişiyor çekirdek yazılım atınca. içerik aynı.

@fikoloji Usta MB110 Anakarta sahip tv var bende menüyü değiştirebilirmiyim? hep aynı menü sıktı beni :hihi:hihi:hihi
Dedim ya değişir

menü yü değiştirmek istedim kardeşim yaptım oldu sagolun picassa menu kaba geliyodu bana hitachi menu yaptım görüntü daha hoşuma gitti biraz daha akıcı geldi sanki cevap yazan arkadaslara teşekkür ederim.
Abi nasıl yaptınız bende yapsam ya.:hihi:hihi:hihi

Abi nasıl yaptınız bende yapsam ya.:hihi:hihi:hihi
aynı anakart ve aynı sürüm (v3,v4 vb.) çekirdek yazılımı menü-1505 yöntemiyle atıyoruz. meni değişiyor, gerisi aynı kalıyor.

hitachi yazılımın ayarlar menüsünün ekran görüntüsünü atacak kimse yok mu?

aynı anakart ve aynı sürüm (v3,v4 vb.) çekirdek yazılımı menü-1505 yöntemiyle atıyoruz. meni değişiyor, gerisi aynı kalıyor.

hitachi yazılımın ayarlar menüsünün ekran görüntüsünü atacak kimse yok mu?
Walla hiçbişey anlamadım.

Geri
Üst Alt