Evye Yapıştırıcısı Temizliği Yardım

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Alttan daha geniş açı ile bir foto al bakayım ,ne yapılabilir ,bir de tam oraya musluğun vidası mı denk geliyor merak ettim. (fotoda göreyim alttan ,ama iyi görünsün)

Muhammet Sarıçam Çevrimdışı

Muhammet Sarıçam 

Süper Üye
20 May 2018
744
34
Alttan daha geniş açı ile bir foto al bakayım ,ne yapılabilir ,bir de tam oraya musluğun vidası mı denk geliyor merak ettim. (fotoda göreyim alttan ,ama iyi görünsün)
Şuan işteyim. Yarın çeker atarım ??

Muhammet Sarıçam Muhammet Sarıçam,

Bataryayı sökün. Bir tahta bloğa kalın diş zımpara koyup zımparala. Kaymak gibi olur. Çok uğraştıracağını da zannetmem.
Bunu da deneyeceğim teşekkür ederim.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Şuan işteyim. Yarın çeker atarım ??

Bunu da deneyeceğim teşekkür ederim.
Aslında göz ile iyice kontrol et ,belki o taraftan değil de karşı taraftan bağlama olabilir (bataryayı tutan demirden bahsediyorum) ,ama eketen eketen dediği gibi de olabilir,yapılır yani.Zımpara en kalını olmalı veya bulabilirsen en dişli marangoz eğe si var,onunla da olabilir ama önce alttan bak belki yer değiştirerek de batarya bağlanabilir.

Muhammet Sarıçam 

Süper Üye
20 May 2018
744
34
Aslında göz ile iyice kontrol et ,belki o taraftan değil de karşı taraftan bağlama olabilir (bataryayı tutan demirden bahsediyorum) ,ama eketen eketen dediği gibi de olabilir,yapılır yani.Zımpara en kalını olmalı veya bulabilirsen en dişli marangoz eğe si var,onunla da olabilir ama önce alttan bak belki yer değiştirerek de batarya bağlanabilir.
Abi bataryanın altı kısmı plastik uzun somun gibi düşün. Yani kapak gibi. O yüzden alternatif bir yöntem yok malesef. Aslında montajı en basit bataryalardan. Hatta ürünün internet yorumları da bu şekilde. Montajın rahatlığını övmüş alıcılar fakat bizim başımıza böyle iş geldi ??‍♂️?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Abi bataryanın altı kısmı plastik uzun somun gibi düşün. Yani kapak gibi. O yüzden alternatif bir yöntem yok malesef. Aslında montajı en basit bataryalardan. Hatta ürünün internet yorumları da bu şekilde. Montajın rahatlığını övmüş alıcılar fakat bizim başımıza böyle iş geldi ??‍♂️?
Ürün linki var mı aklında ,bakayım şimdi.

Muhammet Sarıçam 

Süper Üye
20 May 2018
744
34
Ürün linki var mı aklında ,bakayım şimdi.
Punto Deco Kuğu serisi

36CFB757-DE4E-4D7D-9C58-DDBF24778FA8.jpg

520891FD-C057-4762-A01A-F2CE5AC87B1B.jpg

eketen Çevrimdışı

eketen 

Süper Üye
26 Haz 2020
1,235
Bataryayı sökünce çok rahat zımparalanır. Hele küçük ütüye benzeyen zımpara makinalarından bulabilirseniz çocuk oyuncağı olur. Ama dikkat edin kurtarma payından ileri geçmeyin.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Yukarıda eketen de yazmıştı ,tahtaya zımpara diye ,ben en alttaki fotodan yapmıştım kendime ,sen de yapabilirsin ama daha kalın dişli zımpara almalısın ,bir de fotodaki gibi eline oturan bir tahta bulmalısın.
İlk fotodaki kırmızılı bağlama vidası ikinci fotodaki kırmızılı bozukluktan dolayı olmuyor ,zımpara ile 3.cü fotodaki tahtalı kalın zımpara işini görecektir ,biraz yorulacaksın ama olur.
evye.jpg

evye2.jpg

evye3.jpg

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,137
60
silikon sökücü spreyler çeşitli markalarda zarar vermemek adına bunlardan birini kullanabilirsin no 11,de satılıyor bilgine.

Silikon Sökücü, Bakım Spreyleri​

için 17 sonuç bulundu.
Listelenen ürünler içinden aradığınız ürüne kolayca ulaşabildiniz mi?

Muhammet Sarıçam 

Süper Üye
20 May 2018
744
34
silikon sökücü spreyler çeşitli markalarda zarar vermemek adına bunlardan birini kullanabilirsin no 11,de satılıyor bilgine.

Silikon Sökücü, Bakım Spreyleri​

için 17 sonuç bulundu.
Listelenen ürünler içinden aradığınız ürüne kolayca ulaşabildiniz mi?
Abi teşekkür ederim ama bunlar pek etki etmez gibi geliyor bana çünkü normal silikon gibi değil. Bu ürünler daha çok banyo silikonları için sanki.

Geri
Üst Alt