Evye Yapıştırıcısı Temizliği Yardım

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,969
ben düz tornavidayı yapıştırıcıya dayayıp çekiçle tık tık vurmayı denerdim, tepkiye göre yöntemi değiştirirdim. Tezgahı kırmamak önemli tabi :kiskis
Bu da işe yarar. Tornavida ile çatlatmak biraz zor olur ama tornavida yerine murçla vursa tezgah kesin gider. ? Çatlasa da dolgu yapılır halledilir bence. Ne tezgahmış ama 2 gündür 50 çeşit yöntemle kırıyoruz maşallah. ?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,467
mermer yapıştırıcı yanlış bilmiyorsam aşırı sert olur.
Bıçak vb kesiciyle temizleminiz çok zor olur.

şarjlı,elektirikli matkap ucuna kesici alarak
yorulmadan çözebilirsiniz

images.jpeg-1ad99049fe1a8fde1.jpg

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,969
Abiler, şu noktaya değinmek istiyorum. Alan çok dar. Oraya alet girmesi zor ?
Hocam sen el feneri ve uzun bir tornavida veya hilti ucu ile oraya çekiç aracılığıyla hafif vura vura yapıştırıcıyı parçalamayı dene bence. Bizim evye de berbat konumda. Yapan ustaya sevgilerimi ilettim batarya değiştirirken. ?

Muhammet Sarıçam Çevrimdışı

Muhammet Sarıçam 

Süper Üye
20 May 2018
744
34
Hocam sen el feneri ve uzun bir tornavida veya hilti ucu ile oraya çekiç aracılığıyla hafif vura vura yapıştırıcıyı parçalamayı dene bence. Bizim evye de berbat konumda. Yapan ustaya sevgilerimi ilettim batarya değiştirirken. ?
Ben de iletiyorum. Özellikle o kısmı bulaştırması enteresan zaten ?

Bu arada, sert bir silikon kıvamında bu nalet şey. Yarın tüm günümü bu işe ayıracağım ?

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Ben de iletiyorum. Özellikle o kısmı bulaştırması enteresan zaten ?

Bu arada, sert bir silikon kıvamında bu nalet şey. Yarın tüm günümü bu işe ayıracağım ?
Bıçak matkap ikilisi ile yavaş yavaş dipden kenardan gir epoksi macun kıvamında sertimsi bir malzeme alan dar olunca biraz zahmetli oluyor iş ahlakı olmayınca yapılan işler böyle oluyor

Muhammet Sarıçam Çevrimdışı

Muhammet Sarıçam 

Süper Üye
20 May 2018
744
34
Acaba yapımdan bu güne çok zaman geçti mi merak ettim ,geçmedi ise yapımcıyı arayıp durumu bildirsen nasıl olur :alala
3 yıl oldu neredeyse. Bataryayı da benim kuzen takmıştı. Meğer silikonlu yerin karşısına seramik parçası koyup sıkmış orantısız olmasın diye. Zamanla gevşedi tabi. Dün gece bi el atıp sıkayım dedim. Bu manzara ile karşılaştım.

Geri
Üst Alt