- 23 Kas 2017
- 20,969
Dremel'den bahsediyorum zaten. Ufak diski esnek mile takacak anca öyle olur belki. Gözlük takmalı mutlaka.Dramel ile kesme yapacak
Dremel'den bahsediyorum zaten. Ufak diski esnek mile takacak anca öyle olur belki. Gözlük takmalı mutlaka.Dramel ile kesme yapacak
Hımmm, ben avuç taşlama dedin sandım Gözlük ve maske her halukarda takılır mutlaka ,gerçi gözlük patlamaya karşı zor korur ama takılmalı tabiiDremel'den bahsediyorum zaten. Ufak diski esnek mile takacak anca öyle olur belki. Gözlük takmalı mutlaka.
Bu da işe yarar. Tornavida ile çatlatmak biraz zor olur ama tornavida yerine murçla vursa tezgah kesin gider. ? Çatlasa da dolgu yapılır halledilir bence. Ne tezgahmış ama 2 gündür 50 çeşit yöntemle kırıyoruz maşallah. ?ben düz tornavidayı yapıştırıcıya dayayıp çekiçle tık tık vurmayı denerdim, tepkiye göre yöntemi değiştirirdim. Tezgahı kırmamak önemli tabi
Hocam sen el feneri ve uzun bir tornavida veya hilti ucu ile oraya çekiç aracılığıyla hafif vura vura yapıştırıcıyı parçalamayı dene bence. Bizim evye de berbat konumda. Yapan ustaya sevgilerimi ilettim batarya değiştirirken. ?Abiler, şu noktaya değinmek istiyorum. Alan çok dar. Oraya alet girmesi zor ?
Ben de iletiyorum. Özellikle o kısmı bulaştırması enteresan zaten ?Hocam sen el feneri ve uzun bir tornavida veya hilti ucu ile oraya çekiç aracılığıyla hafif vura vura yapıştırıcıyı parçalamayı dene bence. Bizim evye de berbat konumda. Yapan ustaya sevgilerimi ilettim batarya değiştirirken. ?
Bıçak matkap ikilisi ile yavaş yavaş dipden kenardan gir epoksi macun kıvamında sertimsi bir malzeme alan dar olunca biraz zahmetli oluyor iş ahlakı olmayınca yapılan işler böyle oluyorBen de iletiyorum. Özellikle o kısmı bulaştırması enteresan zaten ?
Bu arada, sert bir silikon kıvamında bu nalet şey. Yarın tüm günümü bu işe ayıracağım ?
Hiltilere takılan murçlardan alıp çekiçle hafifçe vursa iyi olur gibi. Hilti ile deneyebilir tabi ama kaydırmaması lazım. ?Hiltili matkapla hafif dokunuş yaparak kırmaya çalış bence
Acaba yapımdan bu güne çok zaman geçti mi merak ettim ,geçmedi ise yapımcıyı arayıp durumu bildirsen nasıl olurHepinize tek tek teşekkür ederim. Gelişmelerden haberden edeceğim sizi.
3 yıl oldu neredeyse. Bataryayı da benim kuzen takmıştı. Meğer silikonlu yerin karşısına seramik parçası koyup sıkmış orantısız olmasın diye. Zamanla gevşedi tabi. Dün gece bi el atıp sıkayım dedim. Bu manzara ile karşılaştım.Acaba yapımdan bu güne çok zaman geçti mi merak ettim ,geçmedi ise yapımcıyı arayıp durumu bildirsen nasıl olur