Deterjan haznesinden su mu akıtıyordu?Benim kullandigim bosch un 2 senelik çamaşır makinesi bakin ne hale geldi
galiba evetDeterjan haznesinden su mu akıtıyordu?
2 senede bu hale geldiyse yazık cidden. Sürekli neme maruz kalmasıyla bu hale gelir bence.galiba evet
samsungun ürünleri güzel fakat servisi çok kötü ben aspiratör almıştım taktırana kadar anamdan emdiğim süt burnumdan geldi.arkadaşlar samsung beyaz eşya sizce nasıl?arkadaş iyi kaliteli dedi.ben telefonlarını sevmıyıorum.birde servis hizmetlerını
yani samsung tüm kategorilerde servis kötü.taktırmaya bu kadar geç geliyorlarsa ozman arızalandığında hiç gelmiyorlardırsamsungun ürünleri güzel fakat servisi çok kötü ben aspiratör almıştım taktırana kadar anamdan emdiğim süt burnumdan geldi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
samsung tv ve lg tv aynı zamanda almıştım lg tv servisi hemen geldi.samsung ise gelene kadar beni bayağı uğraştırdı.
ben lg çamaşır makinası aldım .servisi aradım 1 günde geldi fakat lg servisleri başka ürün satmak için çok uğraşıyor.çamaşır makinası aldığımda kireç tutucu bir çeşme satttı.tv aldığımda ise akım korumalı priz sattı adamlara hayır diyemedim sanki çeneleri ile beni büyülediler.yani samsung tüm kategorilerde servis kötü.taktırmaya bu kadar geç geliyorlarsa ozman arızalandığında hiç gelmiyorlardır
bende geçen yıl lg tv aldım .1 gün sonra hemen kurdular
acaba lg beyaz eşyada nasıl?kimse lg yi tv ve telefon dışında bahsetmiyor
ben sadece lg tv aldım.gelen servis bana birşey satmak istemediben lg çamaşır makinası aldım .servisi aradım 1 günde geldi fakat lg servisleri başka ürün satmak için çok uğraşıyor.çamaşır makinası aldığımda kireç tutucu bir çeşme satttı.tv aldığımda ise akım korumalı priz sattı adamlara hayır diyemedim sanki çeneleri ile beni büyülediler.
Tabi canim aman yanasmayalım Türkler kimki makine yapsın batsın ülkemiz.(!)Arçelik Beko Vestel gibi ürünlerden uzak durun.
Cok biliyosunuz herseyin bilgisine sahipsiniz.Tabi canim aman yanasmayalım Türkler kimki makine yapsın batsın ülkemiz.(!)