Merhaba yeni evlenen biri olarak aldıklarımı aşağıda paylaştım.
Tecrübelerim ise şöyle
Profilo markasından memnunum ürünleri aldıgım gibi Istanbul da isenirz ürün direk fabrikadan çıkıyor eve geliyor. ve teslim mesajı iletildiginde direk servisi kurulum için arıyor. Siz hiç uğraşmıyorsunuz baglayıp kurup gidiyorlar. Profilo ürünlerimden memnunum .
Fakat;
Profilo ile ilgili bulaşık makinesinde yaşadığım servis sorunu ise şu oldu. cihaz error kodu veriyordu pompa arızasıydı yagdan vs tıkandımı diye bayagı ugrastım sorun çözülmedi. Servisi çağırdım. Bulaşık makinesinin hortumunda bulaşık artıgı kalmış ve hortumu tıkamış. Bunun için 65 tl servis ücreti kestiler.
Samsung buzdolabından aşırı memnunum yeni teknoloji ses nerdeyse hiç yok. içine kazara kokulu birşey koydugunuz da bir süre sonra o koku içindeki filtreler vasıtasıyla yok oluyor. Ve içindeki sebzelerin ömrü uzadı eski dolabımda daha kısa sürede bozuluyordu.
Süpürge makinesi Nilfiks sanayi tipi üretim yapan danimarka markası tavsiye üzerine aldım. darbeye vs dayanıklı üstüne çıkıp hoplasanız bile cihaz dayanıklı almadan önce denendi. Çekim kuvveti ayarlanabiliyor fakat halıya okadar çok yapışıyor vakumluyor ki ileri geri sürüklemek çok yoruyor
Torbası 4 tanesi 20 tl ye bulunuyor. 1 ay gidiyor haftada1 temizlik yaparak 1 torba.
Ferre Ankastre setine gelelim.
Evet biraz pahalı aldık hanım özellikle baklavadilimli döküm taşıyıcı ızgaraları olsun diye tutturdu evlerindeki silindir şeklindeymiş yerinden kaymış ve tencereyi ocaktan devirmişler. O sebeple aldım. ankastersi Uzaktan kumandalı dokumnatik tuşlu ama çekişi okadarda ultra değil daha iyi çekim ggücüne sahiplerini görmüştüm. , fırını dijital panelli pişirimi vs iyi, ocak ise vooxlu 60 cmlik yere sıgıyor fakat 70 cm tezgahta yer kaplıyor ölçüm hatası yaptık bayağı ugrastırdı. Gelelim servisine. Servisi çok kötü. Bu ürünü öneriyormuyum önermiyorum bu kadar para vermeye değmez başka markalara yönelin
Yatak odasına sinema keyfi için Regal 49R7540 tv aldım 5+1 ses sistemide kurdum ve haftasonları netflix sinema keyfi yapıyoruz. Tv den memnunum duvar askı aparatı içinden çıkıyor. Servisi kurup gidiyor. Cİhazın anakartı MB130 V5 , Paneli ise Samsung Üretimi VA paneldir. Ses sistemim logitech thx z906. Eviniz musait ise ses sistemi tavsiye ederim değilse apartmanı titretebilirsiniz
Bu arada ürünlerin hepsini gezdim gördüm. fakat fiyat olarak online alışveriş daha ucuzdu ve n11 de vs her aldıgında yeni kod veriyordu piyasaya göre bayagı iyi aldım ve kargo konusunda sıkıntı yaşamadım horoz lojistik eve kadar çıkartıyor. bir tek ankastre kargo yolu ile geldi. kapı girişini bırakıp gitti taşırken çok zorlandık
Sormak istediklerin olursa yardımcı olabilirim. 4 aylık evli biri olarak tecrübelerimi aktarabilirim
Ürünler.
Profilo Bulaşık makinesi
Profilo çamaşır makinesi
Samsung buz dolabı
Süpürge makinesi Nilfiks
Ferre Ankastre seti
Regal TV