Netspeed iyide btk listesinde yok daha küçük işletme + ev telefonu hizmeti yokmuş taşımayı düşündüm neti bizde telefon hizmeti yok dediler.Ben de Netspeed'i tavsiye ederim 3-4 senedir kullanıyorum ve memnunum.Bir inceleyin isterseniz.
Aynen ben şuan 29 lira ödüyorum netgalaksi deBen türknet kullanıyorum. En azından diğerlerine göre daha kurumsal. Taahhüt olmaması istediğin zaman sorun yaşayınca kapat. Altyapınız ne kadar destekliyor ve FTTC mi FTTH mu? Eğer sadece ADSL altyapı varsa en ucuz netgalaksi bağlatın geçin. Hepsinde sorun yaşamanız muhtemel. Göknet sayfasından hız sorgulayıp paylaşırmısınız?
En son 2 akrabamı 39 tl vardı. Şuan 60 tl olmuş. Netgalakside kampanya bitti. Eğer hız 50 üstü ise en hesaplısı Turknet. Davet kodu ile 2. ayda ücretsiz oluyor.Aynen ben şuan 29 lira ödüyorum netgalaksi de
Aynen 39 lira olan bitti şuan 20 mps 60 lira sanırımEn son 2 akrabamı 39 tl vardı. Şuan 60 tl olmuş. Netgalakside kampanya bitti. Eğer hız 50 üstü ise en hesaplısı Turknet. Davet kodu ile 2. ayda ücretsiz oluyor.
En uygun paket hangisi kardeşim oradaNetspeed kullanıyorum ben bir ay oldu hocam geçeli. Müşteri hizmetlerini çok başarılı buldum.