Yahu ben konuyu güncelledim sanıyordum ama güncellememişim...
Bir firma bulduk bu işi yapan ... adamlara mail attım durum ie ilgili.. cevap beklerken, biraz daha kafa yordum...
Sorun baya ilerde, belki daha uzun susta ama biraz da beceri/tecrübe gerektirebileceğinden aslında hiç ellemicektim... lakin aklıma takıldı işte..
Büyük ihtimalle biriken yağ buna sebep olduğu için, birikme uzakta da olsa tüm boruları olabildiğince sıcak su ile doldursam yağı biraz çözebileceğimi düşündün.
lavabo da su zaten az az gittiği için, sıcak suyu sonuna kadar açıp, bir yandan da su ısıtıcı ile kaynar su ile takviye yaparak evyeyi doldurdum... ben doldurdum, devamlı sıcak su ile dolu tuttum evyeyi... haliyle tıkanıklığa kadar olan yerde sürekli sıcak su bulundurup boruları ısıttım biraz .. ve sürekli baskı uyguladım... Bir ara açılır gibi oldu, çok hızlandı su gidişi sonra tekrar çok yavaşladı ... ısrarla sıcak suya devam ettim ve en sonunda tamamen açıldı gider
2-3 gündür hiç bir birikme yok .. biraz dikkat ederek kullanacağız artık laki çağırıma adam gibi dönüş bile yapmayan firma ilk 30dk için 115eur, sonraki her 15dk için 21eur ücret alacaktı
.. dikkat etmek mecbur oldu
Tabi daha önce gerek susta, gerek defalarca uyguladığım lavabo açıcı maddler de durumu hafifletmiş olabilir ama işin %95 ini bol miktarda sıcak su halletti...
Puzik Buralarda alet edavat, en ileri teknoloji kullanımın da hiç sorun yokta... gerçekten iyi bir ustayı bulmak, eve getirebilmek mesele... parasını geçtim, birilerine birşey yaptırmak hakkaten zor.. Türkiye de olsam bu başlığı bile açmazdım heralde.