EV Şarj İstasyonu İçin Sigorta Seçimi

Ö Çevrimdışı

ömermdz

Yeni Üye
3 Ağu 2025
16
38
Üffff
Panoya aşık oldum resmen.
Benim hayvan gibi dublekse kepezemk mütayit 6 tane 25'lik C noname sigorta koymuş.
Bakıp bakıp ağlıyorum.
Ben konuyu çok dağıtmak istemem ama bu daire 1+1 😂

Benim çok sevgili müteahhitin elektrikçisi de sadece 5 otomatla daireyi sonlandırmış ve proje onaylatmış. Yorum yapmıyorum ben elektrikçi değilim, ama bu şekilde kendim imal ettim, okuyarak tavsiye alarak ve elektrik projesi yapan bir mühendise en son toplamadan önce daireyi kontrol ettirerek, maalesef bahşi geçen Yerköy olduğu için buralarda usta bulmakta çok kolay olmuyor kırımları da kendim yapmak zorunda kaldım 😂

IMG_1845.jpg

IMG_1757.jpg
IMG_1392.jpg

Hatta çok sevgili Adem Helvacı abimle de kritiğini yapmıştık eski ve yeni halini sizlere de göndermiş olayım. Müteahhit vs ben 😂

R Çevrimiçi

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
884
51
Ben konuyu çok dağıtmak istemem ama bu daire 1+1 😂

Benim çok sevgili müteahhitin elektrikçisi de sadece 5 otomatla daireyi sonlandırmış ve proje onaylatmış. Yorum yapmıyorum ben elektrikçi değilim, ama bu şekilde kendim imal ettim, okuyarak tavsiye alarak ve elektrik projesi yapan bir mühendise en son toplamadan önce daireyi kontrol ettirerek, maalesef bahşi geçen Yerköy olduğu için buralarda usta bulmakta çok kolay olmuyor kırımları da kendim yapmak zorunda kaldım 😂

IMG_1845.jpg

IMG_1757.jpg
IMG_1392.jpg

Hatta çok sevgili Adem Helvacı abimle de kritiğini yapmıştık eski ve yeni halini sizlere de göndermiş olayım. Müteahhit vs ben 😂
Yani çok da dağıtıyoruz demeyelim de, birazcık path'i esnetip genişletiyoruz.

Sıkıntılı konular bunlar ve insanlar ciddi ciddi arayış içinde. Örneğin bende daire içi panoda kaçak akım yok. Ama olması gerek. Buyrun işte konu paralelinde ufak bir bilgi: Daire içine de kaçak akım şart. Bi gün birinin işine yarar belki, kim bilir. 👍

Geri
Üst Alt