Ev içine taze hava basma

Dış ortamdan havayı alıp, iç ortamdaki ısıyla temas ettirmeden kirli-temiz havaların ısılarını birbirine aktaran ayrıca ortamdaki nem dengesini stabil tutan bir sistemi bu cihazda var mı :bilmiyom
Başkan o kadarını bilmiyorum. Ama fresh air dediğimiz dış ortamdan içeriye hava transferi sistemi klimada var. ;)

Klima iç ünitesinde gösterdiğin gibi bir ekstra tasarım ya da komponent yok. Ancak bu sistemin o firmalara patentli olması nedeniyle birebir aynı sistemin olmaması mümkün. ;)

Başkan o kadarını bilmiyorum. Ama fresh air dediğimiz dış ortamdan içeriye hava transferi sistemi klimada var. ;)
Bu işi genellikle iyonizlerle halletmeye çalışıyorlar. Bahsettiğin cihazı inceleyeceğim.

Daikin Ururu Sarara hariç taze hava verme işini yapan klima duymadım. :tara
Taze temiz hava ormanda olur orman içinde köy evimiz var oradaki hava kalitesini hiçbir cihaz veremez pis havayı filtre edecek temiz hava verecek hepsi hikaye Başkan :kiskis

Bu işi genellikle iyonizlerle halletmeye çalışıyorlar. Bahsettiğin cihazı inceleyeceğim.
Maalesef. Taze hava motoru monte edilmemiş olabilir gibi bir bilgiye rastladım. Kullanım kılavuzunda bu modelde yoktur bilgisi var. Çok kafa karıştırıcı. 😱

Ama anladığım kadarıyla altyapısı mevcut.

P_20240317_132103.jpg

Maalesef. Taze hava motoru monte edilmemiş olabilir gibi bir bilgiye rastladım. Kullanım kılavuzunda bu modelde yoktur bilgisi var. Çok kafa karıştırıcı. 😱

Ama anladığım kadarıyla altyapısı mevcut.

P_20240317_132103.jpg
Para-çokomel :sirit

Var ki harcıyor. :cigara

Bir tanığım var senden iyi olmasın asgari ücretle 71.000tl tv alma girişimi vardı :hihi
Harcayacak tabi, o almasın bu almasın, eee esnaf tüccar daş mı yisin? :sirit

Garaban admin de bir monitör-ekran kartı alacak eli titriyor. :kiskis
Bak buna gülerim işte. Bu arada benim klimanın parası için mi konuşuyorsunuz bakayım?

Eğer öyleyse aldığım zaman ne kadara aldığımı duysanız kahkaha atardınız. ;)

Geri
Üst Alt