Etiglass vb. tv ekran koruyucular

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Trendglass TV Ekran Koruyucu LED LCD TV Ekran Koruyucu Panel 69,99 TL yerine 29,99 TL
Hocam bundan aldım. Dediğinizin fiyat 24 monitörüm için aşırı pahalı geldi. Aralarında illa fark olur, fakat bana yeteceğini düşündüm. Gelince yorum atarım.
Hayırlısı olsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tv izlerken parlama yapıyor mu. Güneş ışığı ekrana yansıyor mu gündüzken
Yok ya ben şayet böyle bir problemle karşılaşmadım.

Trendglass TV Ekran Koruyucu LED LCD TV Ekran Koruyucu Panel 69,99 TL yerine 29,99 TL
Hocam bundan aldım. Dediğinizin fiyat 24 monitörüm için aşırı pahalı geldi. Aralarında illa fark olur, fakat bana yeteceğini düşündüm. Gelince yorum atarım.
Çok uygun bir fiyat ben en son 40 İnç Tv me 270 Tl ye aldım hepsi burada sitesinden ama ne derece sağlam bu aldığın o tartışılır.

smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,532
52
ben de asagidaki urunu kuponla 165 liraya alarak araniza katildim bir iki gune gelir fikirlerimi yazarim 49 inc vestel icin

Screenshot_20200507-103236_n11com.jpg

N Çevrimdışı

nabu07

Yeni Üye
22 Şub 2018
100
Hayırlısı olsun.

Yok ya ben şayet böyle bir problemle karşılaşmadım.

Çok uygun bir fiyat ben en son 40 İnç Tv me 270 Tl ye aldım hepsi burada sitesinden ama ne derece sağlam bu aldığın o tartışılır.
Hocam TV nin arkasına takılan aparat ve ip kısmı zormu? Neresine takiliyor anlayamadım bir türlü. Alipta yapamamaktan korkuyorum. Herhangi bir videosu varmı?

smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,532
52
Hocam TV nin arkasına takılan aparat ve ip kısmı zormu? Neresine takiliyor anlayamadım bir türlü. Alipta yapamamaktan korkuyorum. Herhangi bir videosu varmı?
zor olacagini sanmiyorum gergili ip duzenegi ve sabitleyici vantuz var tvnin arkasina yapistirilacak

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Bazıları askılı geliyor südyen askıları gibi bazılarında ip geliyor alyan anahtarlı ipleri gerdirip sıkıyorsun bazılarında hazır vidalı ipleri iyicene gerdir sık kullanım klavuzu vardır inşallah ama keşke etiasglass alsaydınız.

H Çevrimdışı

hardnrocker

Yeni Üye
30 Mar 2020
15
41
Hocam ben bunu sert çarpma korumasından ziyade, sürekli bilgisayar monitörünü silip çizmemek, ufak çocuklar ekranda bir şey gösterirken parmakla vs. çizmesin, sıvı sıçramasın diye düşünerek aldım. Eski monitörüme, bir iş yaparken 502 japon sıçtatmıştım, hem de felaket halde. Sonra o yapıştırıcıyı silerken zedelendi. Hem ekran kötüleşti, hem çerçeve ve ayağı mahvoldu. Biraz dikkatsizlik de olabiliyor dalgınlıkla. Bu gibi kazaları önelemek istedim ilk önce.

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Hocam ben bunu sert çarpma korumasından ziyade, sürekli bilgisayar monitörünü silip çizmemek, ufak çocuklar ekranda bir şey gösterirken parmakla vs. çizmesin, sıvı sıçramasın diye düşünerek aldım. Eski monitörüme, bir iş yaparken 502 japon sıçtatmıştım, hem de felaket halde. Sonra o yapıştırıcıyı silerken zedelendi. Hem ekran kötüleşti, hem çerçeve ve ayağı mahvoldu. Biraz dikkatsizlik de olabiliyor dalgınlıkla. Bu gibi kazaları önelemek istedim ilk önce.
Hayırlı olsun.

Henüz almadım. Neden etiglass? Ne farkı var? Arka bağlantısı nasıl ?
Çok kaliteli kurulumuda gayet güzel.

smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,532
52
arkadaslar 49 inc tvme bugun koruma cami geldi tahminimden de kaliteli cikti ve memnun kaldim etiglass gibi isim satan markalara fazla para vermeyin (bence):ok

smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,532
52
Güle güle kullanin kalınlığı kaç mm. Arka bağlantısı kolay yapıldığı?
kalinligi 3 mm ve yeterli eger tv cam kenarinda falansa gunduz yansima yapar pahaluiar da yapar bence montaji cok basit 2 tane misina ve 2 tane misinanin uclarini gerdirip sabitleyebileceginiz metal vidali bir aparat var zor olan iki taraftaki koruma jelatinlerini cikarmak zor dedigim ozen istiyor

Geri
Üst Alt