H
hardnrocker, yorumlarinizi merakla bekliyoruz
Hayırlısı olsun.Trendglass TV Ekran Koruyucu LED LCD TV Ekran Koruyucu Panel 69,99 TL yerine 29,99 TL
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Hocam bundan aldım. Dediğinizin fiyat 24 monitörüm için aşırı pahalı geldi. Aralarında illa fark olur, fakat bana yeteceğini düşündüm. Gelince yorum atarım.
Yok ya ben şayet böyle bir problemle karşılaşmadım.Tv izlerken parlama yapıyor mu. Güneş ışığı ekrana yansıyor mu gündüzken
Çok uygun bir fiyat ben en son 40 İnç Tv me 270 Tl ye aldım hepsi burada sitesinden ama ne derece sağlam bu aldığın o tartışılır.Trendglass TV Ekran Koruyucu LED LCD TV Ekran Koruyucu Panel 69,99 TL yerine 29,99 TL
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Hocam bundan aldım. Dediğinizin fiyat 24 monitörüm için aşırı pahalı geldi. Aralarında illa fark olur, fakat bana yeteceğini düşündüm. Gelince yorum atarım.
Hocam TV nin arkasına takılan aparat ve ip kısmı zormu? Neresine takiliyor anlayamadım bir türlü. Alipta yapamamaktan korkuyorum. Herhangi bir videosu varmı?Hayırlısı olsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yok ya ben şayet böyle bir problemle karşılaşmadım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Çok uygun bir fiyat ben en son 40 İnç Tv me 270 Tl ye aldım hepsi burada sitesinden ama ne derece sağlam bu aldığın o tartışılır.
zor olacagini sanmiyorum gergili ip duzenegi ve sabitleyici vantuz var tvnin arkasina yapistirilacakHocam TV nin arkasına takılan aparat ve ip kısmı zormu? Neresine takiliyor anlayamadım bir türlü. Alipta yapamamaktan korkuyorum. Herhangi bir videosu varmı?
Bazıları askılı geliyor südyen askıları gibi bazılarında ip geliyor alyan anahtarlı ipleri gerdirip sıkıyorsun bazılarında hazır vidalı ipleri iyicene gerdir sık kullanım klavuzu vardır inşallah ama keşke etiasglass alsaydınız.Hocam TV nin arkasına takılan aparat ve ip kısmı zormu? Neresine takiliyor anlayamadım bir türlü. Alipta yapamamaktan korkuyorum. Herhangi bir videosu varmı?
Henüz almadım. Neden etiglass? Ne farkı var? Arka bağlantısı nasıl ?Bazıları askılı geliyor südyen askıları gibi bazılarında ip geliyor alyan anahtarlı ipleri gerdirip sıkıyorsun bazılarında hazır vidalı ipleri iyicene gerdir sık kullanım klavuzu vardır inşallah ama keşke etiasglass alsaydınız.
Hocam ben bunu sert çarpma korumasından ziyade, sürekli bilgisayar monitörünü silip çizmemek, ufak çocuklar ekranda bir şey gösterirken parmakla vs. çizmesin, sıvı sıçramasın diye düşünerek aldım. Eski monitörüme, bir iş yaparken 502 japon sıçtatmıştım, hem de felaket halde. Sonra o yapıştırıcıyı silerken zedelendi. Hem ekran kötüleşti, hem çerçeve ve ayağı mahvoldu. Biraz dikkatsizlik de olabiliyor dalgınlıkla. Bu gibi kazaları önelemek istedim ilk önce.Çok uygun bir fiyat ben en son 40 İnç Tv me 270 Tl ye aldım hepsi burada sitesinden ama ne derece sağlam bu aldığın o tartışılır.
Hayırlı olsun.Hocam ben bunu sert çarpma korumasından ziyade, sürekli bilgisayar monitörünü silip çizmemek, ufak çocuklar ekranda bir şey gösterirken parmakla vs. çizmesin, sıvı sıçramasın diye düşünerek aldım. Eski monitörüme, bir iş yaparken 502 japon sıçtatmıştım, hem de felaket halde. Sonra o yapıştırıcıyı silerken zedelendi. Hem ekran kötüleşti, hem çerçeve ve ayağı mahvoldu. Biraz dikkatsizlik de olabiliyor dalgınlıkla. Bu gibi kazaları önelemek istedim ilk önce.
Çok kaliteli kurulumuda gayet güzel.Henüz almadım. Neden etiglass? Ne farkı var? Arka bağlantısı nasıl ?
Hangi marka aldınız ? Arka bağlantı yeri zormu yapılıyor ?arkadaslar 49 inc tvme bugun koruma cami geldi tahminimden de kaliteli cikti ve memnun kaldim etiglass gibi isim satan markalara fazla para vermeyin (bence)
formmaxglass marka n11 den aldim kargo konya karataydan geldi 49 inc 6 taksit 163.90 liraHangi marka aldınız ? Arka bağlantı yeri zormu yapılıyor ?
Güle güle kullanin kalınlığı kaç mm. Arka bağlantısı kolay yapıldığı?formmaxglass marka n11 den aldim kargo konya karataydan geldi 49 inc 6 taksit 163.90 lira
kalinligi 3 mm ve yeterli eger tv cam kenarinda falansa gunduz yansima yapar pahaluiar da yapar bence montaji cok basit 2 tane misina ve 2 tane misinanin uclarini gerdirip sabitleyebileceginiz metal vidali bir aparat var zor olan iki taraftaki koruma jelatinlerini cikarmak zor dedigim ozen istiyorGüle güle kullanin kalınlığı kaç mm. Arka bağlantısı kolay yapıldığı?