tarikk
Süper Üye
- 6 Ocak 2018
- 1,631
- 33
O zaman yeni arabanın şerefine çaylanıyoruz ?,
Adem Helvacı
Domestos
Hayırlı olsun şimdiden hocam. ?Hah işte ben de o yolun gönüllüsü olmamak adına notere gittim plakası ile birlikte satışını verdim paramı aldım çıktım
Nasipse yarın Antalya yolcusuyum diğer arabayı almak üzere
Alah razı olsun hocam.Hayırlı olsun şimdiden hocam. ?
O zaman yeni arabanın şerefine çaylanıyoruz ?, Adem Helvacı Domestos
Hayırlı olsun abi kazasız belasız güle güle bin,inşallah.Bende ilk arabamı alıcım nasip olursa ne alacağıma da karar vermiş değilim, Palio da baktığım araçlar arasında nasıl iyimidir Palio
Çok çok teşekkür ediyorum. Rabbim herkese daha iyilerini nasip eylesin.Selamlar
Kazasız belasız kullanmanız dileği ile uğurlu olur inşallah adem bey
Sevgiler
Cevap için teşekkürler abi.Abim bakkış açısına göre değişir.
Ben ısrarla palio alıyorum ve ucuz olduğu için Van alıyorum zira neticede biz iki kişiyiz, arka koltuklar ile işimiz olmuyor.
Palio yanısıra ben Multijet seviyorum cidden ekonomik bana göre. En azından yerli bir araba için oldukça beklentimin üzerinde.
Eski şirketime satın aldığım 4 aracım da yine Multijet di ve onları sıfır almıştım, şu an şirketi abim yönetiyor ve arabalar halen kullanılıyor, 8 yaşına geldiler ve çok hoyrat kullanılmasına rağmen maşallahı var hepsinin.
Tabi avrupa arabaya binen ve alışanlar için gaz tenekesi gibi gelir o ayrı konu.
Abi yaptırt özel plaka ver yeni arabaya eskiyi ver gitsin.Maddiyatını geçtim hocam. Bu yolu kendisine kapı edinmişler ile muhatap olmak zul gelir bana.
Zaten tesadüf gelmişti hiç bir önemi yok ?
O zaman herkese benden çay
Candan öte abim?Kardeşcim, şu hayatta gönlümdeki çay içilmesi en keyifliler top10 listesinin başındasın ?