Umut Barış
VIP
- 23 Kas 2017
- 21,006
TV ise,verirmi 5.1 ses acaba
Çözüyorsa verir bence emmi. Optik çıkış boşuna yoktur herhalde.
TV ise,verirmi 5.1 ses acaba
Evet,belki olabilir ,kullanım klavuzunda yazıyormudur acaba "optik çıkıştan 5.1 ses alınır" diye bilmiyorum ki sevgili umutÇözüyorsa verir bence emmi. Optik çıkış boşuna yoktur herhalde.
Evet,belki olabilir ,kullanım klavuzunda yazıyormudur acaba "optik çıkıştan 5.1 ses alınır" diye bilmiyorum ki sevgili umut
Bende hatırlamıyorum ama dur bakayım hemen tv'den bakıp EK: yapayım mesajımaYazmıyordur muhtemelen, ben bizim TV'nin kılavuzunda öyle bir ifade hatırlamıyorum.
yani eski 5.1 ev sinema sistemi olanlar çöpe mi atıyor, millet o kadar zenginmi
Bu arada şu kasetçalar oto teyplere uydurulan bluetooth modüller var. Onlardan bi tane temin edip monte etsen ?
Hem kumandası olur, hem adı geçmese de bluetooth ve usb si + fm radyosu ?
aux usb board un çalışma mantığına ters hocam, usb bluetooth için kaynak olarak kullanırsam tamam, ama harici gelen ses sinyalleri için bişey yapamaz sanki,
pot.un 3 bacağı arasındaki akımı kontrol edecek dijital bi pot.
baktımda daha önce bu işi deneyipte pek başarılı olamayanlar;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
merhaba, bu şekil bağlantı yaptığınızda ses sistemine kayıpsız ve tam çevresel ses veriyor mu bu ara aparat? yoksa kendi çapında sanallaştırıyor mu acaba?Bu sistemin benzerini kullanıyorum TV den optik ses çıkışını dönüştürücü ile 5.1 analog sese çevirip ses sistemine gönderiyor. İlk mesajdaki cihazla ses sitemini kontrol edebileceğini düşünmüyorum.
selam. elimdeki sistemi canlandırmaya yetti tam anlamıyla 5.1 mi derseniz bence değil mesela arka sağ ve soldan ses geldiğinde ön sağ ve soldan da azda olsa da ses geliyor bunun gelmesi mi gerek gerçekten 5.1 ses deneyimim olmadığı için bilmiyorum.merhaba, bu şekil bağlantı yaptığınızda ses sistemine kayıpsız ve tam çevresel ses veriyor mu bu ara aparat? yoksa kendi çapında sanallaştırıyor mu acaba?
Verir. Kayıpsızlık başka konu.merhaba, bu şekil bağlantı yaptığınızda ses sistemine kayıpsız ve tam çevresel ses veriyor mu bu ara aparat? yoksa kendi çapında sanallaştırıyor mu acaba?