aux usb board un çalışma mantığına ters hocam, usb bluetooth için kaynak olarak kullanırsam tamam, ama harici gelen ses sinyalleri için bişey yapamaz sanki,
pot.un 3 bacağı arasındaki akımı kontrol edecek dijital bi pot.
baktımda daha önce bu işi deneyipte pek başarılı olamayanlar;
bende basit bir amfi far bu amfiye küçük birde ses kontrol devresi bağladım ve bilgisayarda kullanıyorum sesi bası ve tizi üzerindeki potlardan ayarlı
forum.donanimhaber.com
selam arkadaslar diyelim elimizde irda alıcı-verici var 8ch bunu anfiye nasıl uyarlarız yani kumanda olarak nasıl kulanırız mute ozellikli entegr
forum.donanimhaber.com
dijital potansiyometre nasıl yapılır.veya bunların hazır satıldığı bir yer varmı.mesela sesi açarken ordaki ekranda 12-13-14 öle gitcek.
forum.donanimhaber.com
Merhabalar, benim 2.1 Dolby Surround destekli bir ses sistemim var. ben bu alete IR kumanda takmak istiyorum. Üzerinde açma-kapama, stereo-surrond geç
forum.donanimhaber.com
ARKADAŞLAR ELİMDE 2 TANE STEREO AMFİ VAR.BEN BUNLARIN GİRİŞİNİ 1 TANE POTLA SESİNİ KISMAK VE AÇMAK İSTİYORUM..BUNUN İÇİN NASIL BİR POT KULLANMAM GER
forum.donanimhaber.com
slmlar, 4+1 ses sistemi için uzaktan kumanda yapabilirmiyim acaba.yada varsa detaylar bilgi verebilirmisiniz lütfen.sadece ses ayükseltip alçalma
forum.donanimhaber.com