epg (gracenote)sorunu

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Sevgili özgür ,bunu (yukarıdaki mesajım) istememin nedeni ,editlenen profilin nasıl davrandığını görmek istememdi,normalde yazılımlarda tek tip epg yüklü,diğerleri modlam ile açılıyor çünkü -veya ben öyle biliyorum- ,çünkü mb96 kart bende de var ,benim epg normal çıkıyor,hatta mb97 tvde de normal çıkıyor ,ama eğer graceyi açarsam o zaman çok farklı epg geliyor ,tabii internetin de bağlı olması lazım.
Normal epg den bu duruma düşmesi zaten bana ilginç gelen,sende de oluyorsa daha da ilginç bana göre ,çünkü senin de modlaman lazım ki epg değişim yaşasın.Diyelim modladın ,açtın graceyi ,eğer yazılımda ters giden bir şey olursa ana yazılım tvden yedeği çağırıyor ve modlanan profil devre dışı kalıyor ,ben bunu telnet ile aşıyorum tüm aynı isimli dosyayı yedekleyip ,yeni dosyayı kaydediyorum ,böylece yedekten de aynı dosya çağrılmış oluyor.
Bilgisayarda sıkıntı olduğunda yedekten sistemi kurtarmış olmuş gibi düşün yani :ok
Konuyu unutmuş olabilirsin baya konuşmuştuk pandeminin en yoğun olduğu günlerde, ben de 65ub 9100 var, ilk yazılımı 2.29 küsurluydu yıllar içinde en son yazılıma yükseltmiştik başka bir sıkıntı için fiko sağolsun full yazılım desteği verdi ilginç şekilde full yazılım orijinal sürümle değil 2.36 sürümüyle geldi, öbür sorun çözüldü ama bu seferde epg, gracenote öneri ekranı çalışmama sorunu ortaya çıktı, tvde herhangi bir modlama yok değerli emmi

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Konuyu unutmuş olabilirsin baya konuşmuştuk pandeminin en yoğun olduğu günlerde, ben de 65ub 9100 var, ilk yazılımı 2.29 küsurluydu yıllar içinde en son yazılıma yükseltmiştik başka bir sıkıntı için fiko sağolsun full yazılım desteği verdi ilginç şekilde full yazılım orijinal sürümle değil 2.36 sürümüyle geldi, öbür sorun çözüldü ama bu seferde epg, gracenote öneri ekranı çalışmama sorunu ortaya çıktı, tvde herhangi bir modlama yok değerli emmi
Yolla bakayım profillerini bana :)

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Yolla bakayım profillerini bana :)
Yarın çıkartayım abi uykum geldi zaten, oğlan çizgi film izliyor çok da önemli değil konu ama mesele niye olduğu o zaman da uzun uzun konuşmuş bir çözüme kavuşturamadan kapatmıştık konuyu açıkçası tek amacım niye olduğunu bulursak bu sorunu yaşayan arkadaşlara yardımımız olur mu düşüncesi, iyi geceler ?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Yarın çıkartayım abi uykum geldi zaten, oğlan çizgi film izliyor çok da önemli değil konu ama mesele niye olduğu o zaman da uzun uzun konuşmuş bir çözüme kavuşturamadan kapatmıştık konuyu açıkçası tek amacım niye olduğunu bulursak bu sorunu yaşayan arkadaşlara yardımımız olur mu düşüncesi, iyi geceler ?
Teşekkür ederim ,iyi geceler :ok

Geri
Üst Alt