epg (gracenote)sorunu

musabora Çevrimdışı

musabora

Yeni Üye
11 Mar 2018
27
46
WhatsApp-Image-2020-06-19-at-19.44.03-min.jpg
WhatsApp-Image-2020-06-19-at-19.44.04-min.jpg

.hs erkese iyi günler vestel smart model no: SMART 42FA7200 42 LED TV seri nosu 7403217 500110 televizyon kullanmaktayım yazılım versiyonum 3.7.6s benim sorunum resimdeki olay kumandadan info tuşuna basınca gracento uygulaması bu şekil çıkıyor ve tv kitleniyor bu uygulamayı nasıl kaparım yada gracentoyu nasıl eskisi gibi kullanırım tvde 24 saat internet bağlantısı var ssıp ve ottplayer uygulamalarını aktif kullanıyorum hbbtv özellikte aktif yalnız bu durum sıkıntı şimdiden teşekkürler

musabora Çevrimdışı

musabora

Yeni Üye
11 Mar 2018
27
46
İnternet üzerinden veri çeken epg uygulaması info tuşuna basınca böyle oluyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hbb tv uygulamasını aktif kullanıyorum aslında olay şöyle oldu Mb96 anakart için verilen YouTube 3.7.6 y çalışan yazılımı yükledim forumdan ondan sonra bu hale geldi sene başından beri böyle sonra tekrar eski yazılıma döndüm düzelir umudu ile ama değişen birşey olmadı

Son düzenleme:
TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
İnternet üzerinden veri çeken epg uygulaması info tuşuna basınca böyle oluyor

Hbb tv uygulamasını aktif kullanıyorum aslında olay şöyle oldu Mb96 anakart için verilen YouTube 3.7.6 y çalışan yazılımı yükledim forumdan ondan sonra bu hale geldi sene başından beri böyle sonra tekrar eski yazılıma döndüm düzelir umudu ile ama değişen birşey olmadı
linkte ki ful yazılımı yükleyin sonrasında factory reset yapın. kurulumu yapıp denermisin

musabora Çevrimdışı

musabora

Yeni Üye
11 Mar 2018
27
46
hemen deniyorum

değişen hiçbirşey olmadı üstelik altyazı düzenini bozdu

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bu info sayfası nasıl açıldı acaba ,orjinalde kapalıdır ,veya en azından bendeki kapalı ,normal epg var.Modlama falan yapıldımı acaba :alala

musabora Çevrimdışı

musabora

Yeni Üye
11 Mar 2018
27
46
Tvden profil dosyasını alıyorsun,aldığın profillerden sadece swprofil'den ;

profil2.png

1- Patentlitems "+" tıkla
2- FixcolorpositionDVBSubtitle "+" tıkla
3- FixcolorpositionDVBSubtitle üzerine tıkla
4- sağ taraftaki "TRUE" 2 kere tıklayıp aç,açılan penceredeki "FALSE" yuvarlağını tıklayıp(seçip) save tıkla,son olarak da yukarıdaki diskete tıklayıp profilini kaydet
5- Pcde bir klasör yarat,adını Profile koy,kaydettiğin swprofile dosyasını bu klasöre kopyala
6- Fat32 formatlı usb içine Profile klasörünü kaydedip tvye tak,medya player açıldığında "BACK" tuşuyla çık
7- kumandadan menü+4725 tuşlayıp "USB Operations" gel,OK tuşuna bas,tvyi kumandadan kapat-aç :ok

EK:
Tvden dosya alma dosyalarını vermiştim,tümü var zip içinde,ama yaşlılık bulamadım -bunlar önemli dosyalardır,sabit yapılmalı gibi sanki ? ,ahanda aağıdaki linkte :ok
Aşağıdan aldığın zip dosysını aç,içindekilerden bence MB95 ve MB96 olanlarını usbye kaydet,kart MB96 ama profiller MB95,nemelazım ikiside olsun usbde.
Unutma,sadece swprofille oynayacaksın,diğerlerini elleme,dursun kenarda.
Bu info sayfası nasıl açıldı acaba ,orjinalde kapalıdır ,veya en azından bendeki kapalı ,normal epg var.Modlama falan yapıldımı acaba :alala
yaptığımız tek modlama buydu 1 seneden fazla oldu sorun yoktu o youtube için verilen yazılımdan sonra böyle oldu

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
yaptığımız tek modlama buydu 1 seneden fazla oldu sorun yoktu o youtube için verilen yazılımdan sonra böyle oldu
Mesajını okuyunca hemen anladım zaten ,yoksa eski kartlarda web info rahat çalışmaz,ki bende kullanıyordum önceleri ama sıkıntı çıkartınca kaldırdım ,yazılım atmadan önce kendi orjinal profillerini geri yükle en iyisi :)

musabora Çevrimdışı

musabora

Yeni Üye
11 Mar 2018
27
46
orjinali bu hocam
sizin yardımınızla mart 2019da sadece altyazı için modlama yapmıştık orjinali yedeklemiştim zaten sonra bu forumdan kaldırılan youtube yazılımını kurdum ondan sonra bu sorun çıktı ortaya tekrar 3.7.6 s yazılıma döndüm düzelmedi bu akşamda 3.7.6f full yazılım atıp factor reset yaptım sonuç aynı üstüne üstlük altyazıda bozuk hale döndü tekrar normale çevirdim sizin verdiğiniz bilgiyle

resimdeki ayarlar orginal halidir tvde o yüklü modlamadan çektim bunları

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
sizin yardımınızla mart 2019da sadece altyazı için modlama yapmıştık orjinali yedeklemiştim zaten sonra bu forumdan kaldırılan youtube yazılımını kurdum ondan sonra bu sorun çıktı ortaya tekrar 3.7.6 s yazılıma döndüm düzelmedi bu akşamda 3.7.6f full yazılım atıp factor reset yaptım sonuç aynı üstüne üstlük altyazıda bozuk hale döndü tekrar normale çevirdim sizin verdiğiniz bilgiyle
Köyde olduğumdan ,bendeki mb96 tvnin profilleri yanımda değil ,ancak eve gidince bakarım,bendeki profiller nasıldı acaba (hatırlamıyorum çünkü :) ) , bazı zaman tv yazılımı kendine ayar dosyaları denilen -config- dosyaları yedekliyor ve ters durumda yedekten geri alıyor,sendeki durum büyük ihtimalle böyle oluyordur (kesin bilgi yedekleme işlemi ancak sendeki durumun kesin olduğunu tam olarak söyleyemem aslında )
Gerçi buradaki laptopa bakayım,yedeklerim yanımda mı ,sanmıyorum gerçi.

Geri
Üst Alt