Kisuke Urahara
Aktif Üye
- 21 Mar 2019
- 434
Evet dediğin gibi torba temizleme sorunu hepsinde var maalesef Her supurmeden sonra açıp temizleme yapılmalı ? . Konuştum 200 TL geçemeyecek gibi . Bilgi için teşekkürler kardeş ?Merhaba, daha önce anneme linkteki süpürgeyi almıştım. Biraz sesli çalışıyor ama çekiş gücü fena değil. Bu tip süpürgelerin temizliği eski kova şeklindeki süpürgelerin temizliği gibi hazneyi boşaltıp filtredeki tozu çırpmaya uğraşıyorsunuz. YouTube'da filtre etrafına ıslak mendil saranlar var. Çıkarıp atıyorlar filtre temiz kalıyor. Çok sık temizlemek gerekiyor hazne dolmasa bile filtre etrafı toz yumağı oluyor. Bir de farklı iki cihazda yaşadım filtre iyi takılmazsa ya da küçük bir delik oluşmuşsa motorun içinden evin geçmişi çıkıyor.
İki yüz lira altı çekimi güçlü olan var mı belmem bizde iki tane süpürge var ikisinin de çekimi kötü. Biri fantom diğeri goldmaster. Bütçeyi zorlamak daha isabetli bir karar olabilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
n11.com'dan Stilevs Safran Pro 800 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Meile den beklemezdim açıkçası ? bunlar galiba çözüm bulamıyorlar bu konu hakkında. Ama normal süpürge de meile nin üstüne tanımam şimdilik ?
Son düzenleme: