Elektronik Kitap

derhan34 Çevrimdışı

derhan34 

Aktif Üye
29 Ağu 2018
136
44
moonreader uygulaması var android için bence dene gece modu ve saman kitap rengide var gözü yormuyor uygulama içinde kendi okuyucusuda var kitap ı seslendiriryor çok başarılı bence...e book reader a para vermeye gerek yok çünkü ülkemizde baya pahalı :) google playde ücretli ama apk dosyası olarak internette prosunu bulabilirsin denemekte fayda var
 
BlackB Çevrimdışı

BlackB 

Süper Üye
25 May 2018
957
40
e-kitap diyince aklıma kindle geliyor ama fiyatı gereksiz pahalı bence :geek: derhan34 derhan34 a katılıyorum.. klasik tablet veya büyük ekran telefonlara uygulama indirerek kullanmak yeterli oluyor..

bende uygulama olarak aldiko kullanıyorum.. moonrreader'ı deneyeceğim..
 
Karl1 Çevrimdışı

Karl1 

Aktif Üye
17 Haz 2018
76
50
Ben de ub reader ı denemiştim. Bayağı da beğenmiştim. Bir bakmanızı öneririm.
 
oXyGeN Çevrimdışı

oXyGeN

Aktif Üye
25 May 2018
364
Moonreader gayet başarılı bir uygulama , memnun kalırsınız
 
A Çevrimdışı

alptanju

Yeni Üye
12 Şub 2018
11
Tablet ve telefonlarda uygulamalarla kullanmaya çalışsanız bile gözünüzü yorarsınız ve sağlığınızdan olursunuz. E readerlerdeki ekran teknolojisi e ink -elektronik mürekkep-denilen bir teknolojiye sahip olduğundan aynı normal kitap sayfası gibidir. Bu yüzden de gözünüzü yormaz. Türkiye'de satılan ürünler pahalı olmasına rağmen aliexpres sitesinden alırsanız daha uyguna sahip olabilirsiniz. Kobo auro, kindle gibi bir türü seçebilirsiniz. Örnek video:
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt