Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
22kw, oha.gifSofben.!
ya abi bizim gifler ne oldu? Şu pörtlek gözlü adam iyiydi
22kw, oha.gifSofben.!
Abiler selamlar. Google’da termosifon elektrik sarfiyatı yazınca ilk çıkan sayfa yine tavsiyeforumu oldu
Benim evde demirdöküm titanium serisi termosifon var. Geçen ay 102 lira gelen fatura bu ay 160 lira geldi. Malum zamlar etkiliyor elbet ama bu işe bir çare bulmak lazım.
Termosifon balkonda. Yalıtım konusu ve mesafe sarfiyatı etkiler mi? Çünkü banyoya uzaklığı yaklaşık 10 metre civarı.
Acaba diyorum, termosifonu kapayıp ihtiyaç halinde mi açsam sadece? Akıla ihtiyacım var :/
yazın sıkıntı olamz dışarısıda bunu ısıtırAbiler selamlar. Google’da termosifon elektrik sarfiyatı yazınca ilk çıkan sayfa yine tavsiyeforumu oldu
Benim evde demirdöküm titanium serisi termosifon var. Geçen ay 102 lira gelen fatura bu ay 160 lira geldi. Malum zamlar etkiliyor elbet ama bu işe bir çare bulmak lazım.
Termosifon balkonda. Yalıtım konusu ve mesafe sarfiyatı etkiler mi? Çünkü banyoya uzaklığı yaklaşık 10 metre civarı.
Acaba diyorum, termosifonu kapayıp ihtiyaç halinde mi açsam sadece? Akıla ihtiyacım var :/
İçi çok doluysa yani kireçle yapabilir. Bi temizlemekte fayda var.Abiler selamlar. Google’da termosifon elektrik sarfiyatı yazınca ilk çıkan sayfa yine tavsiyeforumu oldu
Karsilasacagin manzara budur.Cihaz 10 yıldır içi su dolu duruyordu kullanılmadan. Gerçi çok uzun süre kullanılmadı. Ben şuan faal kullanmaya başladım. Dediğiniz gibi kireç tutma ihtimali yüksek galiba.
Evet ben kireç olayına hiç girmedim bile hele ki uzun süre kaldı ise sıkıntıCihaz 10 yıldır içi su dolu duruyordu kullanılmadan. Gerçi çok uzun süre kullanılmadı. Ben şuan faal kullanmaya başladım. Dediğiniz gibi kireç tutma ihtimali yüksek galiba.
Karsilasacagin manzara budur.
Arkadaşlar grafikte 17:15 yerine 17:35 yazmışım sonradan dikkatimi çekti.
17:15 de başlayıp, 17:22 de bitiyor koruma süresi. ?
ilk defa böylesine kireç dolmuş bir termosifon gördüm.İyide bu aleti nasıl kullanmışlar böyle içinde su girecek yer kalmamış sanki ilginç bir okadar da dediğiniz gibi rahatlatıcı geldi video.?İnsan izlerken ister istemez bi rahatlıyor ??
ilk defa böylesine kireç dolmuş bir termosifon gördüm.İyide bu aleti nasıl kullanmışlar böyle içinde su girecek yer kalmamış sanki ilginç bir okadar da dediğiniz gibi rahatlatıcı geldi video.?