Göz devamlı çalışır fakat o zaman da derece ayarı olmaz değil mi ? en yüksek derece 9. Sürekli 9 da çalışır o zaman.İstersen halka içinde birtanesini direk bağla.
Açınca o göz devamlı çalışır kapanmaz.
Göz devamlı çalışır fakat o zaman da derece ayarı olmaz değil mi ? en yüksek derece 9. Sürekli 9 da çalışır o zaman.İstersen halka içinde birtanesini direk bağla.
Açınca o göz devamlı çalışır kapanmaz.
Sadece o gözü açınca devamlı yüksek derece çalışır.Göz devamlı çalışır fakat o zaman da derece ayarı olmaz değil mi ? en yüksek derece 9. Sürekli 9 da çalışır o zaman.
Cesaret edip o termostat gibi olan parçayıp iptal edemedim yangın vs problemlere yol açabilir diye o yüzden ocağı açmadım henüz. . O kırmızı ile işaretlenmiş aletin uçundaki demir sanırım tellerdeki ısıyı o alete iletiyor ve cihazın elektriğini kesiyor. O buçuk şeklindeki aleti daha geriye çeksek yani çubuğun yarısı dışarıda olsa kapanma süresini daha çok uzatamaz mıyız acaba ? biraz teknik bilgi istiyor açıkcasıKırmızı halka içindeki parçalar devreyi açıp kapatıyor sensör termostat gibi bişey onlar.
![]()
Rezistans üzerinden geçen ince uzun demir, belli bir sıcaklığa gelince kapatıyor termostat görevi görüyor sıcaklık ölçer.Cesaret edip o termostat gibi olan parçayıp iptal edemedim yangın vs problemlere yol açabilir diye o yüzden ocağı açmadım henüz. . O kırmızı ile işaretlenmiş aletin uçundaki demir sanırım tellerdeki ısıyı o alete iletiyor ve cihazın elektriğini kesiyor. O buçuk şeklindeki aleti daha geriye çeksek yani çubuğun yarısı dışarıda olsa kapanma süresini daha çok uzatamaz mıyız acaba ? biraz teknik bilgi istiyor açıkcası
Cesaret edip o termostat gibi olan parçayıp iptal edemedim yangın vs problemlere yol açabilir diye o yüzden ocağı açmadım henüz. . O kırmızı ile işaretlenmiş aletin uçundaki demir sanırım tellerdeki ısıyı o alete iletiyor ve cihazın elektriğini kesiyor. O buçuk şeklindeki aleti daha geriye çeksek yani çubuğun yarısı dışarıda olsa kapanma süresini daha çok uzatamaz mıyız acaba ? biraz teknik bilgi istiyor açıkcası