Elektrik zamları sonrası Led ampul zorunlu olmuştur...

apartmanın girişinden itibaren koridorlarda 5 adet sensörlü lamba var her birinde 2 adet klasik ampül var.(yani 8 adet klasik ampül)bunları led ampullerle değiştirsem olurmu acaba bu led ampuller fotoselli lambalara uygunmu.

Sıkıntı yok merak etmeyin. Bizimkiler yıllardır led. Dimlenemiyor sadece.

Panasonic ampullerde uzun kullanımda ışıkta azalma oluyor mu? Bazı markalar ısınınca ışığı azalıyor.

apartmanın girişinden itibaren koridorlarda 5 adet sensörlü lamba var her birinde 2 adet klasik ampül var.(yani 8 adet klasik ampül)bunları led ampullerle değiştirsem olurmu acaba bu led ampuller fotoselli lambalara uygunmu.

Bizim apartmanın koridorlardaki otomat lambalarında klasik ampuller vardı.Sensörlü lamba ve led ampül taktık,7-8 ay oldu bir sorun yok.

kaç watlık takmak lazım acaba.

Bizimkiler tek ampüllu,koridorlar küçük tam aydınlatmasa da idare ediyor.Sizinkiler çift ampüllüymüş.Koridorlarınızın büyüklüğüne göre önce deneyin,kaç Wat'lıklar aydınlatmaya yetiyorsa onları takın.

Isparta'da 40saatir elektrik kesikmiş

10 gündür kullanıyorum uzun saatler açık ışık hep aynı azalma olmadı kaliteli ürün panasonic
İyiymiş o zaman. Kullandığım bazı bilindik markalarda ve market ürünlerinde azalma gözlemlemiştim. Bütün eve alacak olsaydım ben de Panasonic sipariş verirdim. Geçenlerde Migros'tan 1 tane Energizer beyaz ışık 13,2w aldım. Işığında azalma olmadı renk tonu güzel.

apartman koridorlarındaki sensörlü lambanın birini açtım içersinde 2 adet 25 watlık klasik ampül var.şimdi ben led ampül olarak ne almalıyım.birde çiftmi takayım yoksa tekmi takayım.tek takarsam kaç watlık çift takarsam kaç watlık led ampüller takmalıyım.

apartman koridorlarındaki sensörlü lambanın birini açtım içersinde 2 adet 25 watlık klasik ampül var.şimdi ben led ampül olarak ne almalıyım.birde çiftmi takayım yoksa tekmi takayım.tek takarsam kaç watlık çift takarsam kaç watlık led ampüller takmalıyım.
8.5 watt'lık panasonic tak dene önce 1 tane tak yetersiz gelirse iki tane tak 2x25 50 yapar tek yeter yetmezse 2 tane tak işlem tamam :ok

8.5 watt'lık panasonic tak dene önce 1 tane tak yetersiz gelirse iki tane tak 2x25 50 yapar tek yeter yetmezse 2 tane tak işlem tamam :ok
tek takmanın bir sakıncası olmaz galiba çift takarsam 4veya 5 watlık led ampüllerden 2 adet taksam yetereli olmazmı.

Geri
Üst Alt