Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Orijinal içindeki motorda 1800w değil zaten 1000 - 1200 arası içindeki motor 1800 wat derken motor devri vs çekiş gücü 1800 wat motorla ilgisi yok motor devir çekim gücü 1800 w denmek isteniyor conti vc-148 maxi plus süpürge 2600w yazıyordu motoru yandı içinde 1200w motor vardı bende şaşırdım motor wat'tı başka çıktı çekim gücü olarak mı Öyle 1800w 2600w yazıyorlar orası başka teknik konu yansanayi motor aldım o 1400w dı daha kuvetli çekiyor makina orijinal motordan iyi çıktı yansanayi motor eski motorun resmini koyuyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sen 1200w lık motoru al çekim gücü vs hiç fark olmadığını göreceksin wat kısmına takılma süpürgen tıkır tıkır eskisi gibi çalışacak belki eskisinden daha iyi bile çekebilir
Hocam vakum fanı parçalanması için ya içine birşey kaçmış olması lazım yada rulman larda boşluk tarzı bir sebepten balans yapıp fanın kenarlara çarparak kırılması lazım. Süpürge den memnunsanız komple sıfır takım alarak takın derim
yeni motor alıp değiştirdim fakat 10 saniyede elektri süpürgesinin arkası ateş gibi oluyor daha önce dikkat etmediğim için normal mi değil mi bilmiyorum . Bu durum normal mı ?
yeni motor alıp değiştirdim fakat 10 saniyede elektri süpürgesinin arkası ateş gibi oluyor daha önce dikkat etmediğim için normal mi değil mi bilmiyorum . Bu durum normal mı ?
kağıt torbamı elyaf torbamı ? kullanıyorsunuz kağıtsa çabuk ısınması normal elyaf a göre çekiş gücünü zorluyor. filtreler temizlense de özelliğini yitiriyor değiştirmekte fayda var