E
Evdeki Mizah
Yeni Üye
- 10 Eyl 2020
- 13
- 31
Merhaba arkadaşlar araştırma yaparken siteyi
Adem Helvacı beyin Akım Korumalı Priz Gerçekleri videosunu izleyerek keşfettim forumu araştırdığımda bu konuyla alakalı regülatör, UPS(İnline, Online) terimleri ile karşılaştım UPS yi zaten kesintisiz güç kaynağı olarak bilip farklarını bilmiyordum inline sadece kesinti sonrası güç sağlarken online regülatör ile birleşmiş hali sanırım? Binam çok eski ve topraklama bulunmuyor bende;
değerine sahip cihazımı 12 saatten fazla çalıştırdığım için önlem arayışına girdim genelde online UPS önerilmiş ama UPS'nin olayı elektrik yokken de güç vermek tabi elektriği kendi aküsünden ilettiği için tam bir koruma sağlıyor gibi tüketim değeri yüksek olduğu için gereksiz özellikte bir ürün satın almak istemiyorum kurlar malumunuz. Hangi değerlerde hangi ürünleri önerirsiniz yorumlarınızı bekliyorum, iyi forumlar.
Voltage | AC85-260V |
Power | 690 watts |
Amperage | 6.3A @ 110V / 3.1A @ 220V |
değerine sahip cihazımı 12 saatten fazla çalıştırdığım için önlem arayışına girdim genelde online UPS önerilmiş ama UPS'nin olayı elektrik yokken de güç vermek tabi elektriği kendi aküsünden ilettiği için tam bir koruma sağlıyor gibi tüketim değeri yüksek olduğu için gereksiz özellikte bir ürün satın almak istemiyorum kurlar malumunuz. Hangi değerlerde hangi ürünleri önerirsiniz yorumlarınızı bekliyorum, iyi forumlar.