Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam öncelikle geçmiş olsun. Markalara bu tür abuklukları yapıyor. Şahsen ya bu dönüşlerden şikayet etmeyeceğiz yada yasal hakkımızı arayacağız. Tüketici Mahkemesinden gözünüz kormasın. Bir yandan o turbo başlıktan alıp kullanmaya devam edin bir yandan internetten bile başvuracağınız hakem heyeti başvurunuz ilerlesin. 3-4 ay sonra bu iş çözülür. Geçen sene Tefal Markasının Ingenio model (sapları takılıp çıkarılabilen) tencere setinde hakkımı arayıp kazanmıştım. O periyotta kullanmaya devamda ettim. Yaklaşık 3 ay sonunda Tüketici Hakem Heyeti haklı olan başvurumu (kulpları takıp çıkardığım için deforme oluyormuş, tak çıkar olarak benmi tasarladım bu sizin dizayn hatanız dediğimde kabul etmemişlerdi ) kabul etti ve malı iade edip paramı aldım.
Lütfen ama lütfen hakkınızı arayın. 3-4 ay içinde 1 kere heyete gidersiniz 1 kerede iadeye, diğer olaylar kendiliğinden ilerler zaten.